EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Anonymous: Επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή των εκλογών;

Επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή των εκλογών απειλούν να πραγματοποιήσουν οι Anonymous, ενώ προβαίνουν σε μια αποκάλυψη.
Στην αρχή του βίντεο ο ομιλητής με τη γνωστή μάσκα των Anonymous  κάνει λόγο για τη δημοκρατία στην Ελλάδα και για την συγκάλυψη σκανδάλων, ενώ στη συνέχεια προβάλλονται αποσπάσματα και φωτογραφίες από την ανάκριση των κατηγορούμενων ως μελών των Πυρήνων της φωτιάς.

Σε βίντεο που ανάρτησαν χτες στο vimeo.com (το οποίο τώρα δεν υπάρχει, έχει αποσυρθεί), οι γνωστοί χάκερ κάνουν λόγο και για μια αποκάλυψη, σύμφωνα με την οποία η Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει στην κατοχή της απόρρητα ντοκουμέντα από μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη. Στο βίντεο περιέχονται ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη, τις υποθέσεις τρομοκρατίας, Siemens καθώς και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Τα στοιχεία, σύμφωνα με τους Anonymous, δείχνουν ότι "η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελέγχει την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τις εφημερίδες, την τηλεόραση".

Αναφέρουν ότι τα εν λόγω στοιχεία τα έκλεψαν μετά από επίθεση στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και σκοπεύουν να τα στείλουν στο Wikileaks.

Και καταλήγοντας οι γνωστοί χάκερ αναφέρουν ότι "οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα που είναι προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες", και γι’ αυτό όπως αναφέρεται στο βίντεο οι Anonymous θα επιτεθούν την ημέρα των εκλογών, δηλαδή την Κυριακή, στους servers του υπουργείου Εσωτερικών…
Ωστόσο, δεν είναι αποδειχθεί ακόμα ότι το βίντεο προέρχεται από τους Anonymous μιας και οι συγκεκριμένοι χάκερ δεν συνηθίζουν να προαναγγέλλουν με ακρίβεια τα χτυπήματά τους.
Θα χτυπήσουν ή όχι το υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή των εκλογών .... Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!

                                                                                                    Πηγη: madata.gr    Ειρήνη Ν.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID