EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Ατρόμητος ισόπαλος 1-1 με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι



Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι, στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League και την ερχόμενη εβδομάδα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχει.

Ο Επστάιν στο 24΄ άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους», ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε ο Ράιαν Τέιλορ για τους Άγγλους που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα.

Ο Ατρόμητος, που είχε στηθεί σωστά από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσει τη Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» είχαν σαν… Αχίλλειο πτέρνα τον Ταβερνιέρ, ο οποίος έχασε σε δύο τρεις φάσεις τον Ντένις Επστάιν, με αποτέλεσμα ο ακραίος του Ατρόμητου να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 24’ ο Μπρίτο από δεξιά με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Επστάιν, ο οποίος αφού ξέφυγε από τον αντίπαλό του, με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χάρπερ.

Η Νιούκαστλ στάθηκε τυχερή, αφού έφτασε στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ράιαν Τέιλορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε το Ιτάνζ και διαμόρφωσε το 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι Άγγλοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ωστόσο ο Ατρόμητος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 79’ ο Γιαννούλης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Χάρπερ από μπαλιά του Μπρίτο, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Ατρόμητος – Νιούκαστλ 1-1

Γκολ: 24' Επστάιν - 45'+ Τέιλορ

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (86' Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπέλιτς (61' Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (60' Kαραμάνος).

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Χάρπερ, Ταβερνιέρ, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Περτς, Μπικγιριμάνα, Ανίτα, Γκόσλινγκ (64' Αμαλφιτανό), Μαρβό (71' Γκουτιέρεζ), Ομπερτάν, Σισέ (77' Κάμπελ).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ντούσαν Μπάγεβιτς (προπονητής Ατρόμητου): «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν όπως το περιμέναμε μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερο παιχνίδι. Το 1-1 είναι ένα σκορ που δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχεις ελπίδες, αλλά είναι δύσκολο.. Τώρα υπάρχει μπροστά μας ένας αγώνας αγώνα στο πρωτάθλημα, μετά μπορούμε να τα πούμε για το δεύτερο ματς με τη Νιούκαστλ. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό για εμάς, με έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι θα είναι δυνατός και πιο έτοιμος. Δεχθήκαμε γκολ στο χειρότερο σημείο στο ματς. Αν είχαμε το 1-0 στο πρώτο μέρος θα είχαμε άλλες δυνατότητες. Τα παιδιά είχαν άγχος πολύ. Εμείς μπορούσαμε να κρατήσουμε καλύτερα και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αλλά ήταν η πρώτη τους φορά σε τέτοια διοργάνωση και υπήρχε άγχος».

Άλαν Πάρντιου (προπονητής Νιούκαστλ): «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, καθώς απέδωσε η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Είχαμε την υπεροχή στον πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν κάποια προβλήματα στο δεύτερο και η ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Όλοι οι παίκτες απέδωσαν πάρα πολύ καλά, αντιμετώπισαν μια πολύ καλή ομάδα που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Οι νέοι τα πήγαν πολύ καλά και τώρα έχουμε 90 λεπτά στην έδρα μας στα οποία θα παιχθεί η πρόκριση. Σίγουρα το εκτός έδρας γκολ μας καθιστά φαβορί, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε εντός έδρας για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο για την φιλοξενία. Η ατμόσφαιρα ήταν θερμή, αυτή ήταν μια εμπειρία για τους νέους παίκτες δεν θα συναντήσουν κάτι τέτοιο στις εγχώριες διοργανώσεις».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID