EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ρέγκλινγκ (ESM): Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει χρηματοδοτικό πρόβλημα για την Ελλάδα

Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική οικονομία, ξανά, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ δηλώνει σε συνέντευξή του στην γαλλική Le Figaro ότι, αν και βλέπει σημάδια βελτίωσης στην «ατμόσφαιρα» από τις σχέσεις της Ελλάδας με τους διεθνείς πιστωτές, «αργά ή γρήγορα θα υπάρξει χρηματοδοτικό πρόβλημα» για την Ελλάδα.


Ειδικότερα, ο κ. Ρέγκλινγκ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική. Οι πρώτοι έξι μήνες του περασμένου έτους ήταν μια καταστροφή».


Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ESM, «ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εκείνη την εποχή δεν συνεργάστηκε καθόλου με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα», αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη.
Ωστόσο, ξεχώρισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον νέο υπουργό Οικονομικών από το περασμένο καλοκαίρι, στον οποίο απέδωσε την επίτευξη συμφωνίας για την Ελλάδα με τους διεθνείς πιστωτές της.



ρεγλινγκ







πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID