EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αφορολόγητο μόνο με πλαστικό χρήμα ή τραπεζικές συναλλαγές

Μόνο οι συναλλαγές μέσω τράπεζας ή με τη χρήση πλαστικού χρήματος θα αναγνωρίζονται για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ό,τι αναγράφεται στην φορολογική δήλωση ως δαπάνη θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω κάρτας, ή μέσω τραπέζης. Οι δαπάνες αυτές αφορούν ενοίκια, ιατρικά έξοδα, αγορές ΙΧ και δαπάνες οικογένειας. Ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε επίσης πως το χτίσιμο του αφορολογήτου θα συνδέεται και με το ύψος του εισοδήματος.

Σημειώνεται πως το Σάββατο ο κ. Αλεξιάδης ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι νέες αντικειμενικές αξίες. Με αυτές τις αντικειμενικές οι οποίες επηρεάζουν τριάντα φόρους και τέλη, θα υπολογιστεί και ο νέος φόρος ακινήτων, ο οποίος θα αντικαταστήσει έως το τέλος του έτους, τον ΕΝΦΙΑ. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν αναδρομική ισχύ, από το δεύτερο εξάμηνο του 2015.







ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID