EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Υπεύθυνος κυλικείου: 'Είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα'

"Συγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα" είναι τα λόγια του 52χρονου υπευθύνου του κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα, κατηγορούμενου για ασέλγεια σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού.
AdTech Ad

Ο κατηγορούμενος για «ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών  έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση» απολογήθηκε ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας και πλέον αναμένεται η ποινική του μεταχείρισή του.

Ο ίδιος πέρασε το ανακριτικό κατώφλι χωρίς την παρουσία δικηγόρου και όπως είπε, τα παραδέχτηκε όλα. Στα δικαστήρια βρίσκεται και η σύζυγός του η οποία κρατά αποστάσεις από την υπόθεση, και καταθέτει στη δικαστική λειτουργό. Δεν αποκλείεται δε, κατά πληροφορίες, να καταθέσει και αίτηση διαζυγίου.

Ο κατηγορούμενος μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε ότι η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα και υποστήριξε: "Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι".

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του εμφανίζεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του, αλλά και να έχει αναφερθεί σε ακόμα δύο μαθήτριες - θύματα της 4ης  και 5ης  δημοτικού.
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για ασέλγεια της 10χρονης μαθήτριας. Κατά την έξοδος του από το κτίριο, συγκεντρωμένοι πολίτες στράφηκαν εναντίον του φωνάζοντας σε βάρος του.

Συγκλονισμένη η σύζυγός του, σε παιδοψυχολόγο το 10χρονο παιδί τους

Συγκλονισμένη για τις αποκαλύψεις που αφορούν στον 52χρονο υπεύθυνο υπεύθυνο του κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα, προφυλακισμένου πλέον για ασέλγεια σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού, δηλώνει μέσω του δικηγόρου της, η σύζυγός του.

Σε γραπτή του δήλωση, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Στ. Μόμιτσας, υποστηρίζει πως το ζευγάρι βρίσκεται πλέον σε διάσταση, καθώς και ότι η σύζυγος και ιδιοκτήτρια του κυλικείου "δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του".

Παράλληλα, αναφέρει πως "η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους", το οποίο "βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο".

Τέλος ο δικηγόρος επισημαίνει πως Η σύζυγος του κατηγορούμενου επιθυμεί να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια, ενώ για τον κόρη τους και συμμαθήτρια του θύματος δηλώνει πως "έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα»".






πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID