EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Να γιατί θέλουν να επιβάλουν το πλαστικό χρήμα μέχρι τέλος του μήνα!!!

Πρέπει να μάθουμε να συνδυάζουμε τις ειδήσεις…

Θυμηθείτε τι είπε ο Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών και Πρόεδρος του Eurogroup Ντάισελμπλουμ πριν δέκα μέρες… Η αξιολόγηση της Ελλάδας θα κρατήσει ΠΟΛΛΟΥΣ μήνες!!!

Να δούμε τι είπε σήμερα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τόνισε Ρέγκλινγκ :


" η κατάσταση της ρευστότητας μπορεί να γίνει ξανά «σφιχτή” στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, για αυτό είναι απαραίτητο η πρώτη αξιολόγηση για το ελληνικό πρόγραμμα να μην καθυστερήσει. Όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, τόσο καλύτερο θα είναι για την οικονομία”, δήλωσε χαρακτηριστικά. "


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ , τόνισε ότι οι θεσμοί χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού…. Λεπτομέρειες = Χρόνος και χρόνος δεν υπάρχει…

Μήπως τελικά επειδή η αξιολόγηση δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Φεβρουάριο, άρα δεν θα πάρουν ούτε σεντς μέχρι τότε, όντως θα υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας; Και μήπως η 100% χρήση του πλαστικού χρήματος (δλδ η ανακύκλωση αριθμών σε τραπεζικούς λογαριασμούς) θα λύσει το πρόβλημα στο εσωτερικό;






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID