EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Χοντρό τσεκούρι στις κύριες συντάξεις ζητάνε οι δανειστές – Πιο σκληρά μέτρα και στο ασφαλιστικό!

Δραστικές μειώσεις στις κύριες συντάξεις ζητούν οι θεσμοί, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εργασίας , μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν στελέχη του υπουργείου Εργασίας με τεχνικά κλιμάκια των θεσμών για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Εκτός από τις μειώσεις, οι εκπρόσωποι των θεσμών, εξέφρασαν ανοικτά και τις διαφωνίες τους σχετικά με τα ποσοστά αναπλήρωσης που περιλαμβάνονται στην πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καθώς τα θεωρούν ιδιαίτερα υψηλά.

Παράλληλα, ζήτησαν από τα στελέχη του υπουργείου διευκρινίσεις για διάφορα σημεία του νομοσχεδίου καθώς και στοιχεία για την εθνική σύνταξη.

Οι απαιτήσεις των δανειστών έχουν σοκάρει τα κυβερνητικά στελέχη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά έγιναν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ!



πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID