EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κύπελλο: Έκανε τη δουλειά της η ΑΕΚ, 1-0 το Λεβαδειακό

Ο Γκουστάβο Πογέτ έτσι κι αλλιώς έχει δείξει πως είναι ένας προπονητής που δίνει την απόλυτη προτεραιότητα στο αποτέλεσμα. Και ειδικά σ’ ένα ματς κυπέλλου όπως αυτό στην Λιβαδειά, ο Ουρουγουανός τεχνικός το πρώτο που ήθελε, ήταν να πάρει η ΑΕΚ ένα αποτέλεσμα που θα δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Όπερ και εγένετο. Η ΑΕΚ χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές στην απόδοση της, έκανε την δουλειά της. Κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό με γκολ του Βάργκας και πλέον έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, καθώς έχει και την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Πάντως και για τις δυο ομάδες το παιχνίδι ήταν κάτω του μετρίου. Και απλώς η ΑΕΚ έβγαλε την… υποχρέωση με μια νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Μανωλάς (77’ Μεντί), Νικολάου(67’ Μαχαίρας), Στάθης, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι, Ντομοβίτσκι(46’ Μπεν), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΑΕΚ (Πογέτ): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Γιόχανσον, Μπουονανότε (75’ Πλατέλλας), Βάργκας, Μπαρμπόσα (73’ Σιμόες), Τζεμπούρ(68’ Αραβίδης).

Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Γιάχος (Χιου)
Γκολ: 30’ Βάργκας

Κάρτες: 10’ Μπουονανότε, 16’ Τζεμπούρ, 16’ Μάντζιος, 23’ Κορδέρο, 44’ Τριποτσέρης, 45’ Μπαρμπόσα, 55’ Στάθης, 90’ Μαχαίρας










ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID