EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΝΔ - Ενα ..... Ενα .... δυο over.....

Με «επιτυχία» έγινε σήμερα η πρόβα τζενεράλε της λειτουργίας του συστήματος τεχνικής υποστήριξης των εσωκομματικών εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Συγγρού το σύστημα δοκιμάστηκε με πληρότητα 90%, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται θεωρούνται «ασήμαντα» και «αντιμετωπίσιμα», ώστε την ερχόμενη Κυριακή όλα να είναι έτοιμα και να γίνουν κανονικά οι εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου της ΝΔ.

Για «διαδικαστικές λεπτομέρειες» που «θα αντιμετωπιστούν άμεσα» κάνει λόγο και η επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ, ωστόσο μένει στην πράξη να αποδειχτούν όλα αυτά την ερχόμενη Κυριακή, καθώς η εμπειρία από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οδυνηρή στο συγκεκριμένο τομέα, όταν οι πάντες, παραμονές των φιάσκου της 22ας Νοεμβρίου διαβεβαίωναν για την ετοιμότητά τους να διεξάγουν τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. 

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ έχει ως εξής:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη.

Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή 20/12/2015 η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μας κάλεσμα και συμμετείχαν στη διαδικασία της γενικής δοκιμής».





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID