EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ξάφρισαν τους εργαζόμενους σε Μ.Κ.Ο. στην Καβάλα

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 27χρονο άνδρα και την 21χρονη σύντροφό του που ήταν φορτωμένοι με τα κλοπιμαίαΕπιδρομή στις εγκαταστάσεις μιας Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης στην Καβάλα, έκανε ένα ζευγάρι νεαρών,  που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές. Εισέβαλαν στον χώρο όπου άφηναν τα προσωπικά τους αντικείμενα οι εργαζόμενοι και ξάφρισαν ό,τι είχαν και δεν είχαν!

Οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι τα πράγματά τους είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις. Σε λίγη ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 27χρονο άνδρα και την 21χρονη σύντροφό του που ήταν κυριολεκτικά… φορτωμένοι με τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο νεαρός είχε μαζί του ένα σακίδιο που είχε κλέψει από τον χώρο, μέσα στο οποίο υπήρχαν τα υπόλοιπα κλοπιμαία, δηλαδή τρία κινητά, τέσσερα πορτοφόλια, διάφορα έγγραφα, ένας φορητός υπολογιστής, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, διάφορα είδη ρουχισμού και άλλα μικροαντικείμενα! Μόνο τα 90 ευρώ που είχαν αρπάξει οι δράστες δεν βρέθηκαν…

Ωστόσο, στην κατοχή της 21χρονης βρέθηκαν άλλο ένα tablet, δυο κινητά και πέντε δαχτυλίδια που δεν ανήκαν στους εργαζόμενους και ερευνάται από πού τα είχαν κλέψει. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του βρίσκονται σε εξέλιξη.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID