EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Τεράστια Απάτη Αποκαλύπτεται… Οι Μάσκες Έπεσαν… Ορίστε Ποιος Κρύβεται Πίσω από τα «Στημένες» Τρομοκρατικές Επιθέσεις

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ…

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ: ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Το ΣΡΑΗΛ βρίσκεται πίσω από τη λεγόμενη ισλαμική απειλή ΤΡΟΜΟΥ που έχει δημιουργήσει πανικό ανάμεσα στους Αμερικανούς στον απόηχο των μαζικών πυροβολισμών την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια, αποκαλύπτει ο Αμερικανός επιστήμονας Dr. Kevin Barrett.

ΙΣΡΑΗΛ 1

Σε μια συνέντευξη στο Press TV την Τετάρτη, ο DR. Kevin Barrett κατονόμασε το περιστατικό στο San Bernardino ως «ψευδή σημαία», η οποία γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους ομοίους του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ, για να δαιμονοποιήσουν τους Μουσουλμάνους.

Σε απάντηση του για το San Bernardino, ο Trump έκανε έκκληση για «μια συνολική και πλήρη διακοπή λειτουργίας των μουσουλμάνων που εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες». Πλέον όλοι κατάλαβαν ποιος είναι ο σκοπός του.

Και προχώρησε και παρακάτω: «Από 9/11 είχαμε μια σειρά από σιωνιστικές-νεοσυντηρητικές επιθέσεις ψεύτικης σημαίας που οργανώθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες που συνδέονται με την ισραηλινή Μοσάντ, δολοφονώντας μεγάλο αριθμό ατόμων. Και για όλα αυτά έχουν ψευδώς κατηγορηθεί οι «ριζοσπάστες μουσουλμάνοι», δήλωσε ο αναλυτής.

Και συνέχισε: «Έτσι, αυτό το κύμα της προπαγάνδας που σχεδιάστηκε από τον [Ισραηλινό πρωθυπουργό] Νετανιάχου και αμερικανικά «τσιράκια», του έχει πλέον δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα της ακραίας ισλαμοφοβίας, παρόλο που ο μέσος Αμερικανός είναι περισσότερο από 10 φορές πιο πιθανό να πνιγεί στην μπανιέρα του ή να πληγεί από κάτι άλλο από το να πεθάνει σε κάθε είδους τρομοκρατική επίθεση.

«Η ιδέα ότι υπάρχει μια ριζική μουσουλμανική τρομοκρατική απειλή είναι μια πλήρης φάρσα. Δεν υπάρχει τέτοια απειλή. Έχει εφευρεθεί από τους εχθρούς του Ισλάμ», τονίζει χαρακτηριστικά ο Dr. Kevin Barrett.


ΙΣΡΑΗΛ 2

ΙΣΡΑΗΛ 3

ΙΣΡΑΗΛ 4

ΙΣΡΑΗΛ 5





πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID