EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο αδίστακτος κύριος Τσίπρας

Ως νέος Μωυσής ο Τσίπρας γράφει τις δικές του εντολές προς ναυτιλομένους μπας και μπορέσουν να φάνε κουραμπιέδες και μελομακάρονα οι Συριζαίοι αυτά τα Χριστούγεννα.
Έκανε λοιπόν υπουργικό συμβούλιο για να απειλήσει τους βουλευτές του να μην καταψηφίσουν το ασφαλιστικό επειδή «η κυβέρνησή μας στηρίζεται σε μια συμπαγή και αδιατάραχτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία δεσμεύεται από την καθαρή εντολή του λαού μας στις 20 Σεπτέμβρη». Το μήνυμα σαφές προς τους υποψήφιους «ύποπτους» όπως είχε πει με άλλη αφορμή για βουλευτές που τυχόν καταψηφίσουν.
Ήρθε και μετά η Γεροβασίλη να μας πει ότι δεν αποσύρεται το παράλληλο πρόγραμμα αλλά θα έρθει μετά από τις γιορτές μπας και γλιτώσουν το κράξιμο στα χωριά τους οι βουλευτές της κυβέρνησης.
Και φυσικά μετά από τις γιορτές τοποθετεί τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών γιατί ξέρει πως για να έχει ελπίδες να κρατηθεί στην εξουσία πρέπει να φτιάξει τη δική του διαπλοκή. Και αυτό είναι άσχετο με την γνώμη καθενός για το σημερινό άθλιο τοπίο των media της διαπλοκής. Άλλωστε και με τους σημερινούς διαπλεκόμενους δεν λείπουν οι υπόγειες διαδρομές του Μαξίμου. Φυσικά όλα αυτά τα παρουσιάζει ως σύγκρουση με το κατεστημένο για να μπορεί να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του ότι παραμένει αριστερός και δεν έχει ποδοπατήσει την λαϊκή εντολή.
Αλλά το κυριότερο είναι ότι παίρνει και τα μέτρα του με μεθόδους που μάλλον δεν συνάδουν με την πολιτική και με τον κανονικό κόσμο αλλά με τον …υπόκοσμο. Ο υπόγειος εκβιασμός που γίνεται μέσω της αναδιάρθρωσης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου φτάνει στο απόγειο του με τους ανοιχτούς εκβιασμούς προς κάθε κατεύθυνση.
Σήμερα ο Τσίπρας ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι με «ανορθόδοξο» τρόπο αγόρασε στοιχεία, προϊόντα υποκλοπής και κρατάει κόσμο στο χέρι του. Γιατί τι άλλο μπορεί να σημαίνει το ακόλουθο απόσπασμα εκτός από ανοιχτό εκβιασμό τύπου σικελικής μαφίας; «Και επιτρέψτε μου, σε αυτό το σημείο, να σας ενημερώσω –λέει ο Τσίπρας στους υπουργούς του και συνεχίζει προσθέτοντας ότι- ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, ο κύριος Καλογήρου, την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε στο εξωτερικό με τον κύριο Φαλτσιανί. Ο κύριος Φαλτσιανί, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η πηγή της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ. Αυτός που έδωσε τη λίστα στη Λαγκάρντ και η οποία την έδωσε, κατ’ ακολουθία, στην ελληνική κυβέρνηση, τότε, η οποία φρόντισε να την κρύψει σε κάποια συρτάρια. Εμείς δεν κρύβουμε τα στοιχεία σε συρτάρια. Αντιθέτως κινούμεθα δραστήρια. Σε αυτή τη συνάντηση, λοιπόν, ο Γ.Γ. της κυβέρνησης παρέλαβε μία λίστα, ένα «στικάκι», με εκατοντάδες, χιλιάδες ύποπτες διεθνείς συναλλαγές. Τις οποίες και χθες κατέθεσε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τις απαραίτητες ενέργειές του, τις οποίες είμαστε βέβαιοι ότι θα διεξαγάγει. Θέλω να ξέρετε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Διότι πλέον υπάρχει μία κυβέρνηση με πολιτική βούληση. Όταν ο ελληνικός λαός έχει υποστεί, τα τελευταία πέντε χρόνια, μια λεηλασία, δεν μπορεί κάποιοι να μένουν στο απυρόβλητο».
Ωραία λόγια για να πουλάει στο πόπολο δήθεν κατά της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής αλλά αντί θεσμικών κινήσεων μέσω της δικαιοσύνης έχουμε άλλου είδους παιχνίδια που ομολογούνται με αδίστακτο τρόπο. «Έχω ένα στικάκι στα χέρια μου. Κανονίστε την πορεία σας γιατί μπορώ να κάνω και εγώ πόλεμο λάσπης» λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ο Τσίπρας.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID