EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε επίσχεση εργασίας από αύριο οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Σε επίσχεση εργασίας κατέρχονται από την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και στη Μαγνησία, διεκδικώντας εκτός έδρας μετακινήσεις και δεδουλευμένες αποδοχές από το 2014 και το 2015 και την εφαρμογή της νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια. Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ στη συνεδρίασή της στις 4 Δεκεμβρίου.

Οπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους «στις 24/11/2015 είχαν συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, ο υπουργός δεσμεύτηκε πως την Πέμπτη 26/11/2015 θα έδινε απαντήσεις και λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που του θέσαμε. «Οπως καταλαβαίνετε καμία λύση ή πρόταση δεν δόθηκε από το υπουργείο αλλά αντίθετα προχώρησαν σε περικοπή από 1/1/ 2016 των Φύλλων Πορείας, της Δαπάνης Στολής και της Ασφάλισης λόγου της επικινδυνότητας του επαγγέλματος».



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID