EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αγρότες αποδοκίμασαν κυβερνητικά στελέχη στο Συνέδριο των Θρακών [Βίντεο]

Ένταση επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο των Φερών, όπου πραγματοποιείται το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Θρακών, όταν ομάδα αγροτών και κτηνοτρόφων εισέβαλαν στο χώρο και αποδοκίμασαν τα κυβερνητικά στελέχη ζητώντας να αποχωρήσουν από το χώρο.

Στο χώρο, σύμφωνα με τη Real, βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης, η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Μαρία Κόλια - Τσαρουχά, οι παριστάμενοι βουλευτές και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρης Πλευράκης.

Επικεφαλής της ομάδας των αγροτών ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής. «Είναι επιτέλους ώρα για λίγη επανάσταση», έλεγε ο πρόεδρος, καλώντας του παρευρισκόμενους «να εγκαταλείψουν την αίθουσα και να βγουν έξω μαζί τους», όπου έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους.

Στο στόχαστρο των αγροτών βρέθηκε κυρίως ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης. Όπως γράφει η Real, οι αγρότες κατηγόρησαν τα κυβερνητικά στελέχη για κατασπατάληση χρημάτων, την ώρα που δεν έχουν αποδοθεί οι αγροτικές αποζημιώσεις. «Συνέδρια μπορείτε να κάνετε, αποζημιώσεις όμως; Μέχρι πότε;», φώναζαν.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα Thrakinea, το συνέδριο διακόπηκε προσωρινά, ωστόσο μετά και την παρέμβαση της αστυνομίας που βρισκόταν στον χώρο, τα πνεύματα ηρέμησαν και το συνέδριο ξεκίνησε κανονικά.







πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID