EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ένταση με τα ΜΑΤ και κρότου λάμψης στο μαθητικό συλλαλητήριο Πηγή: www.lifo.gr

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια του μαθητικού συλλαλητηρίου. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν περίπου 20 νεαρά άτομα, με κουκούλες και μαύρα ρούχα, πέταξαν πέτρες στο υποκατάστημα της Cosmote στη συμβολή των οδών Φιλελλήλων και Μητροπόλεως και σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην οδό Όθωνος.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα κατέβασαν άμεσα τα ρολά και δεν προκλήθηκαν υλικές φθορές. Στη συνέχεια, οι νεαροί πέταξαν πέτρες προς την πλευρά των τροχονόμων που βρίσκονται στην είσοδο του γκαράζ της Βουλής.


       
 

Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν συμπλοκές μικρής έντασης μεταξύ των νεαρών κουκουλοφόρων και δύναμης των ΜΑΤ που φυλάσσει τη Βουλή, με πετροπόλεμο και κροτίδες κρότου λάμψης.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID