EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αποκάλυψη ποια είναι τα Σκοτεινά Πολιτικά Πρόσωπα στην Ελλάδα, και ο ρόλος τους για Αποσταθεροποίηση της Χώρας μας!

Αποσταθεροποιησης της Χωρας απο Ξενα Κεντρα μολις Ξεκινησε! Με την βοηθεια απο Εγχωριους  Υψηλους Παραγοντες και μη;
Εφαρμοζουν και εκτελουν τις επιταγες-εντολες που εχουν παρει, απο τις γνωστες αγνωστες ξενες Μυστικες Υπηρεσιες;

Ο Δουρειος ιππος μεσα στο Συριζα!

Με την πτωση του δικομματισμου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και την ανοδο στην εξουσια του Συριζα, πολλα ξενα κεντρα θορυβηθηκαν με το αγνωστο ακροαριστερο αυτο κομμα!
 

Ετσι ισως θελουν να πιστευουμε εμεις, γιατι στην πραγματικοτητα οσοι γνωριζουν τον τροπο που  δουλευουν-λειτουργουν αυτα τα κεντρα, γνωρίζουν απο πρότερου
οτι εχουν σκιαγραφησει εξονυχιστικά οχι μονο το κομμα που λεγεται Συριζα, αλλα εχουν ακτινογραφισει και τα προσωπα  που το απαρτιζουν, απο την ωρα που δημιουργηθηκε αυτο το κομμα,και οχι φυσικα τωρα!


Η Μεθοδος αυτη λειτουργει ανεξαιρέτως κομματος, με αυτες τις Μυστικες Υπηρεσιες να εχουν ερθει σε επαφη με  διαφορους Πολιτικους, Στρατιωτικους,Δημοσιογραφους, Επιχειρηματιες, μεχρι και Ιερεις και απλους πολιτες! Συγκεκριμενα το Ανοιγμα του Συριζα  σε αλλα στελέχη κυρίως απο τον χωρο του Πασοκ, και με την ενσωματωση τους στα ψηφοδελτια του Συριζα,και μετεπειτα μεσα στην κυβερνηση, εδωσαν και ανοιξαν την πορτα διαπλατα στο να παρεισφρήσουν προσωπα που  δουλευουν για λογαριασμο τριτων!

Το φαινομενο διχασμενες προσωπικοτητες μεσα στο Συριζα!

Μεσα στο Συριζα, λενε οτι το καθε στελεχος μπορει να εχει διαφορετικες αποψεις, ακομα και να διαφωνει με την Κυβερνηση που υπηρετει? Ετσι ειναι?
Παραδειγμα ο Φιλης! Δεν πιστευει στην ιστορικη αληθεια  της Γενοκτονιας των Ποντίων! Αλλα στελέχη του Συριζα υποστηρίζουν τα Σκοπια με την ονομασια Μακεδονια?
 

Γενικώς διαπιστωνουμε μια διχασμενη προσωπικοτητα στις αποψεις των στελεχων τους,που πολλες απο αυτες ειναι και Ανθελληνικες, με την Κυβερνηση να εχει αλλη αποψη απο τα στελεχη της προσωρινώς,και να κρατα την παγια Ελληνικη πολιτικη!

Φιλης-Πανουσης ειναι τα ιδια σκοτεινα προσωπα!

Η δηλωσεις Φιλη που ξεσηκωσαν το συνολο των Ελληνων, δημιουργώντας αναταραχη, εχουν την ιδια αξια και αφορμη με τις Δηλωσεις Πανουση, οτι τον απείλησαν ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και Τρομοκρατες,πετυχαίνοντας πολιτικη ασταθεια απο την μερια του!

Η δε Υπουργοποιηση του Πανουση στο Υπ. Δημοσιας Ταξης ηταν πύρρειος νικη για τα ξενα κεντρα-υπηρεσιες! Διοτι διεισδησαν μεσα σε ενα μειζον Εθνικο φορεα οπως ειναι η Ελληνικη Αστυνομια, αλλα κυριως η ΕΥΠ!

Παντα πίστευαν οι Ξενες Υπηρεσιες οτι η Ελληνικες Τρομοκρατικες Οργανωσεις εχουν στενη σχεση με τα κομματα της Αριστερας, ίσως και αυτος να ηταν και ο σκοπος-αποστολη του Πανουση;

Μπαινει στο παιχνιδι και η Χρυση Αυγη!

Οπου φτωχεια,Ανεργια,Λαθρομετανάστευση,Εγκληματικοτητα, παντα ανεβαινουν τα ακροδεξια κομματα! Ποσοι δεν ειπαν για το ξυλοδαρμο Κουμουτσακου οτι καλα του εκαναν,και οτι κατι τετοιο θα πρεπει να γινει σε ολους τους πολιτικους! Τωρα εμφανιζουν εντολεα και ηθικο αυτουργο του ξυλοδαρμου τον Κασιδιαρη! Ετσι ειπε ενας μαρτυρας που ηταν παρων απο τους εκατονταδες που ηταν εκει! Αρα νεα πολιτικη αντιπαραθεση με πολλους πολιτες που ακολουθουν αυτο το πολιτικο μορφωμα  λογω εξαθλιωσης απο τα Μνημονια να πιστευουν οτι βρηκαν την ευκαιρια τα φιλο μνημονιακα κομματα να εξαλείψουν το μονο αληθινο πατριωτικο κομμα στην Ελλαδα;

Αδιαφορία απο Ρωσια!

Το θεμα ειναι οτι η Ρωσια θελει σταθεροτητα στην Ελλαδα,αλλα και εναν Αξιομαχο πολιτικο συνομιλητή, ο Τσιπρας γι αυτούς δεν ειναι! Μια αλλαγη Κυβερνησης που θα εχει μεσα ατομα οπως τον Νεο Προεδρο της ΝΔ που θα προκυψει απο τις εσωκομματικες εκλογες,  παλι δεν το καλο βλεπει ο Πουτιν, και πως να τους δει με αλλο ματι, ποιον τον Αδωνι! Τον Μητσοτακη (Εκπροσωπεί της Τροικας και των Γερμανων) Για να μην παρεξηγηθω οτι παιρνω μερος υπερ καποιου,οχι οτι Μειμαρακης,Τζιτζικωστας, ειναι αυτοι που θα θεσουν τις βασεις για μια νεα καλυτερη πολιτικη με την Ρωσια! Να ειστε σιγουροι οτι η Ρωσια στην περιπτωση επανεμφάνισης Σαμαροβενιζελου και σια, θα προτιμησουν μια Γενικη Ασταθεια στην Ελλαδα, διοτι η Κυβερνηση αυτη θα ειναι ελεγχομενη  πισθαγκωνα στους δανειστες μας! Και η Κυβερνηση Συριζα δεν ειναι ελεγχομενη  πισθαγκωνα στους δανειστες μας θα μου πειτε! Ναι ειναι! Αλιμονο στην Ελλαδα μας!


Αρθρο Σπυρος Πριφτης 
email: spyros.priftis76@yahoo.gr




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID