EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κάτι Παράξενο Συμβαίνει στη Σύνοδο Κορυφής… Λίγη Υπομονή Ακόμα….

Περιμένετε μέχρι να ακούσετε Τι Έχουν Προγραμματίσει οι Διαταραγμένοι Δικτάτορες….


«Η UNFCCC, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 21 Μαρτίου 1994, έχει τώρα μια σχεδόν καθολική συμμετοχή 195 μελών … Το 2015, η COP21, επίσης γνωστή Διάσκεψη στο Παρίσι, θα γίνει, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια διαπραγματεύσεων του ΟΗΕ, και θα αποσκοπεί στην επίτευξη μιας νομικά δεσμευτικής και καθολικής συμφωνία για το κλίμα, με στόχο τη διατήρηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη κάτω από τους 2 ° C. »


«Το συνέδριο είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το αναμενόμενο αποτέλεσμα θα αποτελέσει μια διεθνή συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, που θα ισχύει για όλους (και για την Ελλάδα φυσικά)…»


Το Συνέδριο θα λάβει χώρα από τι 30 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να υπάρχουν 190 παρόντες που θα συμφωνούν σε κάποιο είδος της καθολικής Ατζέντα 21 και να ψηφίσουν για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα ψέμα. Σχεδιάζουν για την έγκρισή της το 2015, με πλήρη εφαρμογή έως το 2020.










ΠΗΓΗ



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID