EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια προχωρούν οι φαρμακοποιοί

Με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας απαντούν οι φαρμακοποιοί στην Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νέο ιδιοκτησιακό των φαρμακείων.
Η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) αποφάσισε επίσης την εκπόνηση ενημερωτικής καμπάνιας, την κατάθεση αιτήματος για Προσωρινή Διαταγή, καθώς και προσφυγές σε ευρωπαϊκά όργανα.
Πιο αναλυτικά, η Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του υπουργού Υγείας να συμμετάσχει σε Επιτροπή του υπουργείου για βελτίωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.
Επίσης ενέκρινε την υποβολή αίτησης ακυρώσεως στο ΣΤΕ, κατάθεσης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και Προσωρινής Διαταγής στο ΣτΕ, καθώς και προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Επιπλέον, οι φαρμακοποιοί θα προσφύγουν στον ΟΟΣΑ και στα άλλα ευρωπαϊκά όργανα.
Τέλος, ο ΠΦΣ θα προχωρήσει σε ενημερωτικές δράσεις για το κοινό, με ενημερωτικά φυλλάδια, τηλεοπτικά σποτ και καμπάνια στο διαδίκτυο.

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID