EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έπιασε πάτο το πολιτικό σύστημα

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις αστεία με μια Γενοκτονία όπως αυτή που αφάνισε πάνω από 350 χιλιάδες Πόντιους, τελικά επιβεβαιώνεται ότι το πολιτικό σύστημα έχει πολλούς... Πόντιους γκαφατζήδες.
Τόσο η κυβέρνηση με υπουργούς – παρωδία όσο και η Νέα Δημοκρατία με υποψήφιους που διαγκωνίζονται για το ποιος θα κάνει την καλύτερη καταγγελία και ποιος θα «την πει» στον άλλον. Λες και δεν είναι σύντροφοι που την επόμενη ημέρα πρέπει να τα βρουν και να πολεμήσουν από κοινού τον μεγάλο εχθρό, τον Αλέξη Τσίπρα.
Η κατάσταση είναι μια τραγωδία και ο κόσμος κοιτάζει αποσβολωμένος διότι βλέπει ότι δεν έχει που να ακουμπήσει. Δεν του φτάνουν τα οικονομικά προβλήματα, ο ΕΝΦΙΑ, τα χαράτσια, η ανεργία του ή η μη πληρωμή του μισθού του, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να βρει διεξόδους, να δώσει λύσεις, να φέρει έναν άνεμο αλλαγής στη χώρα. Δείτε τι συμβαίνει στην κυβέρνηση. Κορυφαίοι κοινοτικοί αξιωματούχοι (που όσο ήταν στην κυβέρνηση η ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ τους χαρακτήριζε δυνάστες, εγκληματίες της Ελλάδας και τον Σαμαρά τον έλεγε υποχείριο των δανειστών) πάνε κι έρχονται στην Αθήνα, στέλνουν προειδοποιήσεις στην κυβέρνηση. Κι αυτή τι κάνει; Ψάχνει εδώ και δύο μήνες για ισοδύναμα. Πότε θα βάλει φόρο στα μοσχάρια, πότε στα αυτοκίνητα. Μετά αλλάζει γνώμη και σκέφτεται φόρο στα... αγριογούρουνα και τα αγριοκάτσικα. Έπειτα λέει να δοκιμάσει το ΚΙΝΟ στα πρακτορεία αλλά δεν τους αρέσει ούτε αυτό και ξαναγυρνά στα ιδιωτικά σχολεία. Και δεν ντρέπονται να ξεφτιλίζονται αυτοί και να ρεζιλεύουν και τη χώρα. «Κόψτε τα σαπάκια του Καμμένου» κύριοι. Γλιτώστε τη χώρα από 500 εκατ. ευρώ κύριοι της Αριστεράς που δίνετε προκαταβολή 40 εκατ. ενώ δεν έχετε να πληρώσετε μισθούς και συντάξεις.
Κι ενώ ακόμη και ο φιλέλληνας Μοσκοβισί λέει ξεκάθαρα να τελειώνουμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα στην κυβέρνηση παίζουν τις... κουμπάρες ή ασχολούνται με τον ανιστόρητο και ανεκδιήγητο Νίκο Φίλη. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος...
Τι να πει κανείς για το... αντίπαλον δέος της κυβέρνησης. Σκοτώνονται στη Νέα Δημοκρατία πότε για το ντιμπέιτ, πότε για το αν ο Βαγγέλας χρησιμοποιεί τη Συγγρού ως προεκλογικό του έργο, πότε για τις κάλπες και πότε για το ποιος είναι πιο έξυπνος ή πιο όμορφος υποψήφιος. Μόνο η Γενοκτονία των Ποντίων κατάφερε να τους ενώσει, ασχέτως αν όλοι τους έβγαλαν ανακοινώσεις απλά για να δείξουν ότι κάνουν αντιπολίτευση.
Μα καλά έχουν τρελαθεί οι πολιτικοί μας; Έχουν αποξενωθεί τόσο πολύ από την κοινωνία; Η ευαισθησία της Αριστεράς που έχει πάει; Ο ορθολογισμός της Δεξιάς που βρίσκεται; Η σοβαρότητα, το πλάνο, τα μελλοντικά σχέδια, το όραμα για τη χώρα που είναι;
Πώς είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τις ανοησίες ενός «Ρηγά», παιδί του κομματικού σωλήνα που δεν έχει ούτε καν πτυχίο πανεπιστημίου αλλά είναι υπουργός Παιδείας;
Και πώς είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τα «γαλλικά» του Βαγγέλα, τις ατάκες του Άδωνι, τις καταγγελίες του Κυριάκου και τον μεγαλοϊδεατισμό του Απόστολου; Είναι όλα αυτά σοβαρά πράγματα; Και μπορεί να ελπίζει η Ελλάδα σε κάτι καλύτερο από μια εθνική καταστροφή η οποία δεν θα αποφευχθεί απλά και μόνο γιατί το πολιτικό προσωπικό είναι ανίκανο; Εδώ η Μέρκελ προειδοποίησε για πόλεμο στα Βαλκάνια λόγω Προσφυγικού και στην Ελλάδα τα κόμματα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο ένας πιο ανίκανος από τον άλλον. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος αποπολιτικοποιείται.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID