EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Τσίπρας ζήτησε από τον Παυλόπουλο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η πρωτοβουλία Τσίπρα επιταχύνει τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από το Ισραήλ στο οποίο πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Μέσω του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ο Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει να χαράξει την ατζέντα των εξελίξεων που έρχονται, στον απόηχο των δύσκολων μέτρων που είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει η κυβέρνησή του, λόγω της δέσμευσης από το Μνημόνιο.

Σημειώνεται ότι, από τη στιγμή που δεν θα κληθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών θα συμμετάσχουν οι Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Φώφη Γεννηματά, Πάνος Καμμένος, Βασίλης Λεβέντης και Σταύρος Θεοδωράκης.



Πηγη





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID