EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Επτά νεκροί από εκτροχιασμό τρένου κοντά Στρασβούργο

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίστηκαν σήμερα το απόγευμα κοντά στο Στρασβούργο, όταν εκτροχιάστηκε μία υπερταχεία της TGV, λίγες ώρες μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στο Παρίσι.

Το τρένο πραγματοποιούσε δοκιμαστικά δρομολόγια σε μια νέα γραμμή στα βόρεια του Στρασβούργου και επέβαιναν μόνο τεχνικοί, σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF), ενώ εκτροχιάστηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.Πηγή προσκείμενη στις έρευνες είπε ότι στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 49 τεχνικοί, οι οποίοι έκαναν δοκιμές στη νέα γραμμή που πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη του 2016. Ο αριθμός των τραυματιών δεν έχει διευκρινιστεί.

Το τρένο κατέληξε στο βάθος ενός καναλιού, κάτω από μια γέφυρα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες της αστυνομίας, ελικόπτερα και πολλές δεκάδες ασθενοφόρα προκειμένου να συνδράμουν τους τραυματίες.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID