EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΦΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Το σύνηθες παρακράτος. Ποτέ δεν έλειψε από την πολιτική ζωή του τόπου. Όποιος κι αν κυβερνούσε δεξιός, πασόκος, αριστερός. Ο καθείς και το παρακράτος του. Η Κολομβία των Βαλκανίων κρατάει δεκαετίες ολόκληρες σφιχτά στην αγκαλιά της το παρακράτος.

Διαστάσεις θρίλερ παίρνουν πλέον οι καταγγελίες του Γιάννη Πανούση αλλά και οι αποκαλύψεις που γίνονται καθημερινά και αφορούν και το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λάμπρου, ο οποίος φέρεται να επικοινωνούσε με στελέχη των Πυρήνων της Φωτιάς που κρατούνται στις φυλακές.

Ο ίδιος δεν αρνείται ότι κατά διαστήματα έχει μιλήσει με κρατουμένους ανεξάρτητα από το είδος του εγκλήματος που είχαν διαπράξει και μιλώντας στον ρ/σ "Στο Κόκκινο" αμφισβήτησε τουλάχιστον τον έναν από τους διαλόγους, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
"Αυτό είναι ανεξήγητο ειλικρινά σας το λέω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να φτάσει κανείς σε ένα τέτοιο σημείο. Υπάρχει τρομακτική απόσταση. Μπορεί να έχει κανείς μια διαφορετική άποψη μέχρι να φτάσει στο σημείο να 'δίνει' ανθρώπους με κυνικό τρόπο στην εισαγγελία. Να καταθέτει φακέλους, να καταθέτει διαλόγους, που απορώ που τους βρήκε. Πού βρήκε αυτούς τους διαλόγους; Από τα ελάχιστα που είδα χθες, που εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα ειλικρινά αμφισβητώ την ύπαρξή τους. Τουλάχιστον τον έναν από τους δύο διαλόγους που εμφανίστηκαν", είπε χαρακτηριστικά.
Ο Γ. Πανούσης φαίνεται πως ενημερώθηκε από τον διοικητή της ΕΥΠ για τις απειλές που εκστόμιζαν κρατούμενοι εναντίον του μεταξύ αυτών και διαβόητος νονός της νύχτας που είχε πει χαρακτηριστικά: "Θα του λιώσω το κεφάλι".

Τα παράπονα Μαξίμου στον διοικητή της ΕΥΠ

Σύμφωνα με το Mega, συνεργάτης του Πρωθυπουργού από το Μαξίμου, επικοινώνησε με τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη και διαμαρτυρήθηκε έντονα, για τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Στέλεχος Μαξίμου: «Τι πράγματα είναι αυτά; Η ΕΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ελέγχουμε τίποτα εκεί;»,
  • Διοικητής ΕΥΠ: «Η ΕΥΠ παρακολουθεί με άδεια εισαγγελέα, υπόπτους για τρομοκρατία και κρατούμενους για τρομοκρατία. Αν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, καλέσει έναν από τους υπόπτους ή δέχεται κλήσεις από αυτόν, τότε και η δική του τηλεφωνική συνδιάλεξη καταγράφεται»
Το μυστικό ραντεβού Πανούση - Παρασκευόπουλου - Λάμπρου

Επίσης, όπως αποκάλυψε το Mega υπήρξε και ένα «μυστικό ραντεβού» των Νίκου Παρασκευόπουλου, Γιάννη Πανούση και Πάνου Λάμπρου. Το ραντεβού έγινε όταν ο πρώην υπουργός είχε πληροφορηθεί τις συνομιλίες του κ. Λάμπρου με τα φυλακισμένα στελέχη. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το ραντεβού αυτό, ο Νίκος Παρασκευόπουλος διαβεβαίωσε τον Γιάννη Πανούση πως η κυβέρνηση έχει πάρει τα μέτρα της και πως δεν πρέπει να ανησυχεί αλλά και πως το μέγαρο Μαξίμου θέλει να κρατηθεί το θέμα «χαμηλά».

Έπειτα από την ενημέρωση του πρωθυπουργού ο κ. Πανούσης συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο. Η συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι αποκαλύψεις της ΕΥΠ και η ενημέρωση του πρωθυπουργού, έμεινε μέχρι σήμερα μυστική, ενώ σε αυτή συμμετείχε και ο Πάνος Λάμπρου.
  • Πανούσης: «Τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα. Είναι πολύ σοβαρά. Δεν έχω αμφιβολία ότι αυτά τα χαρτιά της ΕΥΠ δεν κυκλοφορούν μόνο στα γραφεία υπουργών»
  • Παρασκευόπουλος: «Γιάννη δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία. Όλα γίνονται όπως πρέπει»
  • Πανούσης: «Αυτοί όμως οι κρατούμενοι και όσοι δικοί τους είναι έξω, χρησιμοποιούν τις συνομιλίες και με στοχοποιούν».
  • Παρασκευόπουλος: «Σου επαναλαμβάνω ότι όλα γίνονται όπως πρέπει. Κανείς δεν διαπραγματεύεται νομοθετήματα ή πολιτικές αποφάσεις».
Παρασκευόπουλος: Το Μαξίμου θέλει χαμηλούς τόνους

Οι αναρτήσεις σε γνωστές σελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά του Γ. Πανούση γίνονται πιο πυκνές, με αποκορύφωμα πληροφορίες ότι έκαναν ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας επέμβαση σε κελιά κρατουμένων. Ο τότε αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τηλεφώνησε στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρακευόπουλο.
  • Πανούσης: Γιατί δεν διαψεύδεις ότι μπήκε η ΕΛΑΣ στα κελιά;
  • Παρασκευόπουλος: Να διαψεύσω ανύπαρκτο γεγονός;
  • Πανούσης: Μα... μπήκα; Δεν μπήκα. Και εάν έμπαινα, δεν θα είχα πάρει την άδειά σου;
  • Παρασκευόπουλος: Γιάννη, το Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Λάβε το υπόψιν σου.
Πανούσης σε βουλευτή: «Εχεις τρελαθεί; αν επιστρέψω στο Πανεπιστήμιο θα με σκοτώσουν»

Σύμφωνα με το Mega, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ρώτησε – σε ανύποπτο χρόνο – τον Γιάννη Πανούση αν μετά την εκπαραθύρωσή του από την κυβέρνηση, σκοπεύει να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο.

«Εχεις τρελαθεί; Δεν σκέφτομαι καν αυτό το ενδεχόμενο. Αν γυρίσω πίσω θα με σκοτώσουν. Θα πάρω σύνταξη και από εδώ και πέρα ό, τι είναι να πω θα το γράψω στα βιβλία μου».

Κορυφαίος «νονός» της νύχτας: Θα του λιώσω το κεφάλι του Πανούση

Σύμφωνα με το Mega, στο άκρως απόρρητο πληροφοριακό υλικό της ΕΥΠ, υπάρχει και συνομιλία πολύ γνωστού νονού της νύχτας (αρχηγού εγκληματικών οργανώσεων, που έχει απασχολήσει τις αρχές και για σχέσεις του με την τρομοκρατία) ο οποίος φέρεται να αναφέρεται στο πρώην υπουργό Γιάννη Πανούση: «Θα του λιώσω το κεφάλι» ακούγεται να λέει.

Ο Πάνος Λάμπρου στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό:



Συνομιλία - σοκ μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά πληροφορίες, ο κ. Πανούσης παρέδωσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη απομαγνηματοφωνημένες συνομιλίες μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με πολιτικά πρόσωπα προερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες φέρουν τον Πάνο Λάμπρου ως ένα από τα πρόσωπα που κατονόμασε ο Γιάννης Πανούσης.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Πανούσης αποκάλυψε διαλόγους που είχαν γίνει μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατών. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε ένα απόσπασμα από τις συνομιλίες, που βρίσκονταν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου, κατά το οποίο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συζητά με ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, που έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στις φυλακές, δίνοντάς του υποσχέσεις!

Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, 
αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα
Σε έναν άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των Πυρήνων λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!».



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID