EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κλειστά παραμένουν τα δημόσια ΙΕΚ

Κλειστά παραμένουν τα δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης φέρνοντας σε απόγνωση χιλιάδες παιδιά που περιμένουν να αρχίσουν τα μαθήματά τους.

Ο λόγος είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προσληφθεί οι περίπου 7.000-8.000 εκπαιδευτικοί, που πρέπει να διδάξουν τους μαθητές των ΙΚΕ, αφού δεν εξασφαλίστηκαν έγκαιρα τα 30 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τα λειτουργικά έξοδα των ΙΕΚ, καθώς δεν έχουν πληρωθεί και τα δεδουλευμένα του προηγούμενου μήνα, σύμφωνα με το Έθνος.

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Δημοσίων ΙΕΚ έστειλε επιστολή στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, ζητώντας του να βάλει τέρμα στην αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, αλλά και των ίδιων που περιμένουν να εργαστούν και του ζητούν να τους απαντήσει αν θα λειτουργήσουν φέτος τα Ινστιτούτα..


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID