EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η ομίχλη «παρέλυσε» την Ευρώπη – Χαμός στα αεροδρόμια (βίντεο, φωτογραφίες)

Πέπλο ομίχλης έχει καλύψει μεγάλες περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, με αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών πτήσεων, αλλά και την πρόκληση σημαντικών καθυστερήσεων στα αεροδρόμια του Λονδίνου, του Άμστερνταμ και της Φρανκφούρτης.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol) ανέφερε επίσης καθυστερήσεις στην εκτέλεση πτήσεων στο Παρίσι, τη Στουτγκάρδη, το Βερολίνο, το Λουξεμβούργο και τις Βρυξέλλες.



fog_brussels
«Είναι σπάνιο να έχουμε ομίχλη που επηρεάζει τόσα πολλά αεροδρόμια. Παρατηρούμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις», ανέφερε εκπρόσωπος της υπηρεσίας. Σε όλα τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών σημειώθηκαν καθυστερήσεις συνολικής διάρκειας 122.000 λεπτών, πρόσθεσε ο Eurocontrol.
fog_airplane1
Λόγω της ομίχλης, η ορατότητα στο Χίθροου και στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ήταν μικρότερη των 100 μέτρων. Στο διεθνές αεροδρόμιο του Λονδίνου ματαιώθηκαν 122 πτήσεις και εκπρόσωπος είπε ότι έχει κινητοποιηθεί επιπρόσθετο προσωπικό στους τερματικούς σταθμού για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες. Στη Μεγάλη Βρετανία, αναφέρθηκαν επίσης καθυστερήσεις στα αεροδρόμια του Λίβερπουλ, του Μάντσεστερ, της Γλασκόβης, του Μπέλφαστ, του Λιντς και του Κάρντιφ.
fog_airplane2
Μετά το μεσημέρι, η κατάσταση βελτιώθηκε σε ορισμένα αεροδρόμια, κυρίως στο Λονδίνο, όμως ταυτόχρονα επιδεινώθηκε σε άλλες περιοχές, όπως στο Λουξεμβούργο.

fog_hamburg

fog_london
fog_scotland


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID