EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απείχε από την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου ο Στ. Παναγούλης – Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Καταψηφίζω αλλά στηρίζω… Κοινώς, αφήνω άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα, αλλά παίρνω μισθουλάκο και συνταξούλα.
Με 153 βουλευτές μένει πλέον η κυβέρνηση, καθώς οι Στάθης Παναγούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Νίκος Νικολόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) διεγράφησαν από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, καθώς δεν ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο.
Ο Στάθης Παναγούλης επέλεξε να απέχει από την ψηφοφορία, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι υπάκουσε στις λαϊκές αντιδράσεις, αλλά συνεχίζει να στηρίζει τον πρωθυπουργό.
«Έκανα πέτρα την καρδιά μου ψηφίζοντας -υπό την απειλή επικείμενου πολιτικού χάους- περικοπές εναντίον μεσαίων και φτωχών οι οποίοι μας στήριξαν για να μην τους πετσοκόψουμε άλλο τη ζωή» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Παναγούλης.
«Ήρθα αντιμέτωπος με τη συνείδησή μου και τις αντιστασιακές μου αρχές τις οποίες υπηρέτησα στα επτά δύσκολα χρόνια κατά της δικτατορίας, αποδεχόμενος με το μνημόνιο της 14ης Αυγούστου μείωση της εθνικής κυριαρχίας στη χάραξη της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της χώρας» συνεχίζει ο κ. Παναγούλης.
«Υπακούοντας όμως στη θύελλα αντιδράσεων των πολιτών, αρνούμαι να οδηγήσω στο δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες, αφήνοντας τους στο έλεος των τραπεζών, που θησαύριζαν στα χρόνια της διαπλοκής» τονίζει ο κ. Παναγούλης και καταλήγει εξηγώντας ότι απέχει από την αποψινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Στάθης Παναγούλης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σετική επιστολή του πρωθυπουργού και προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ανέγνωσε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο
Κι αν στη περίπτωση Παναγούλη όλα έγιναν ξαφνικά, δεν ισχύει το ίδιο με τον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος είχε ανακοινώσει από νωρίς πως δεν προτίθεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, αλλά ούτε και να παραδώσει την έδρα του.


epistoli_panagoulis



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID