EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δύο αναγκαστικές προσγειώσεις με τον ίδιο τύπο αεροσκάφους μέσα σε δυο εβδομάδες… σύμπτωση;

Δύο προσγειώσεις εκτάκτου ανάγκης με τον ίδιο τύπο αεροσκάφους μέσα σε δυο εβδομάδες… σύμπτωση;

Το αεροσκάφος των Βελγικών αερογραμμών, Brussels Airlines, που έπρεπε να κάνει μια αναγκαστική προσγείωση λίγο μετά την απογείωση του, αυτή την εβδομάδα, είναι του ιδίου τύπου με αυτό που έκανε την αναγκαστική προσγείωση την Δευτέρα της περασμένης εβδομάδας στη Βιέννη. Σύμφωνα με την εταιρεία Brussels Airlines, προς στιγμήν δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτία για να ανησυχούν.

Τα δύο περιστατικά, τα οποία συνέβησαν με ένα δίδυμο-αεροσκάφος, Airbus A319, των Βελγικών Brussels Airlines, δεν μπορούν να συνδεθούν το ένα με το άλλο, αναφέρει η εκπρόσωπος της εταιρείας Kim Daenen: «κάνουμε μια ανάλυση των πιθανών αιτιών της βλάβης των μηχανών, που μπορεί να πάρει αρκετές εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.»

Στις 26 Οκτωβρίου, ένα Airbus των Brussels Airlines με προορισμό τις Βρυξέλλες έπρεπε να επιστρέψει αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Βιέννης. Όταν βρισκόταν στα 2000 μέτρα ύψος έσβησε η μια μηχανή του για ακόμη άγνωστο λόγο. Ο πιλότος κατάφερε μετά από 22 λεπτά πτήσης να προσγειώσει το αεροπλάνο.



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID