EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΚΩΔΙΚΟΣ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ Νο2»

Ποιοι παρακρατικοί και ποιοι ξένοι πράκτορες βρίσκονται από πίσω;

Σε επιφυλακή οι αρχές ασφαλείας για πρόκληση αιματηρών επεισοδίων ακροδεξιών με αντιεξουσιαστές παρακρατικούς, οι οποίοι στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της χώρας ποντάροντας στην αποτυχία χρηματοδότησης από τους ξένους και στους μαζικούς πλειστηριασμούς από 1η Ιανουαρίου 1εκ. νοικοκυριών.

Από την εποχή που ο Κίσινγκερ αιματοκύλιζε τη Κύπρο, με όργανα τους «χρήσιμους ηλίθιους» Ιωαννίδη και Σαμψών, μέχρι και σήμερα η «Κόκκινη Προβιά» κάνει κουμάντο στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα, με τις γνωστές παρακρατικές μεθόδους, τις οποίες κατήγγειλε ο Γιάννης Πανούσης.

Πέρυσι το καλοκαίρι, το Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη είχε βγάλει μια συγκλονιστική υπόθεση όπου αποκάλυπτε την ιστορία μιας επιχείρησης που έγινε γνωστή ως «Κόκκινη Προβιά». Επρόκειτο για τα σταγονίδια του Ψυχρού Πολέμου, που έμελλε να ρίξουν την Ευρώπη σε μια περιπέτεια με πολλές διαστάσεις.

Πολλές από αυτές τις πλήρωσε η Ελλάδα, κυρίως στον Εμφύλιο, το Κυπριακό, το Σκοπιανό, αλλά και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις… Η δυτική Ευρώπη, που εμφανιζόταν ως ανάχωμα απέναντι στον «κομμουνιστικό κίνδυνο» κυβερνήθηκε μέσα από το πιο αντιδημοκρατικό δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών. Έναν μυστικό στρατό από πολίτες και αξιωματικούς, ο οποίος δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει μια πιθανή σοβιετική εισβολή, αλλά κατέληξε να κάνει πραξικοπήματα, να χειραγωγεί πολιτικούς και πολίτες και να καθορίζει τις εξελίξεις, καλύπτοντας επί δεκαετίες τα ίχνη του.… Εφημερίδα «Ακρόπολη».


print_screen_akropoli




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID