EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ…!

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ…!
Η Δημοκρατία στην ΕΕ: «Στηρίζουμε οποιαδήποτε κυβέρνηση, ακόμα και μειοψηφίας. Αν γουσταρουμε»!

Είναι το πρώτο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης το οποίο έφτασε κοντά στο να αποκτήσει κυβέρνηση που να αντιτίθεται στην λιτότητα οπως η Ελλάδα, αλλά και στο Ευρώ, ταυτόχρονα!!!

Αν φυσικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πορτογαλίας Καβάκο Σίλβα ανέθετε τελικά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον συνασπισμό του Σοσιαλιστικού Κόμματος, του Μπλόκου της Αριστεράς και των Κομμουνιστών.

Αλλά ο Σίλβα αποφάσισε να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Πάσος Κοέλιο, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ(!) των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου!!!

Κατά την άποψη του ΠτΔ «ο πορτογαλικός λαός δεν επέλεξε κόμματα που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση της χώρας με τους εταίρους»…
Δ
ηλαδή ο ΠτΔ απέρριψε τα κομματα κατά της λιτότητας!

tank
 
Σύμφωνα με το πορτογαλικό σύνταγμα, δεν μπορούν να διεξαχθούν εκλογές νωρίτερα από έξι μήνες, πράγμα το οποίο θα οδηγήσει τη κυβέρνηση μειοψηφίας του Κοέλιο…


hellaspress-angel.blogspot.com



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID