EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ξεκίνησε ο …εκδημοκρατισμός της Εκπαίδευσης

Την … «ανασυγκρότηση» των υπηρεσιακών συμβουλίων ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ, ΠΥΣΕΕΠ, ΑΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΠΕ, ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΕΕΠ, όπως επιχειρείται από την κυβέρνηση, στηλιτεύει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας πως προφανώς ξεκίνησε η «δημοκρατική» λειτουργία της Εκπαίδευσης.


Αφορμή για την εμφανή ειρωνεία στο ύφος των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε η τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, με την οποία και λήγει πρόωρα η θητεία τους και ξεκινά η ανασυγκρότησή τους, με ορισμό των μη αιρετών μελών τους απευθείας από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Και μόνο αυτή η διαδικασία, κάνει τους παροικούντες την Χαριλάου Τρικούπη να μιλούν για επιχείρηση άλωσης των συμβουλίων και ελέγχου των τοποθετήσεων κατά το δοκούν.

«Μετά την ρύθμιση για την “δημοκρατική” εκλογή των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και την απάντηση του εκπαιδευτικού κλάδου, έρχεται η “δημοκρατική” λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων», σχολιάζουν . «Μάλλον οι εξαγγελίες του υπουργού για “εκδημοκρατισμό” της Εκπαίδευσης ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ»…




πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID