EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ποιος τεχνολογικός κολοσσός προχωράει σε 1.000 νέες απολύσεις

Μπορεί να είναι η πιο κερδοφόρα εταιρία λογισμικού στον κόσμο ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να προχωρήσει σε ένα νέο κύκλο απολύσεων.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC χθες, η Microsoft, θα καταργήσει περίπου 1.000 θέσεις σε ένα νέο κύκλο απολύσεων, προσθέτοντας ότι οι απολύσεις θα προστεθούν σε όσες έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Η Microsoft είπε τον Ιούλιο ότι θα καταργούσε 7.800 θέσεις εργασίας, ή το 7% περίπου του εργατικού της δυναμικού, και ότι θα έκανε απομείωση 7,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων περίπου που αφορούν την εξαγορά της τηλεφωνικής εταιρείας Nokia.

Νωρίτερα χτες η εταιρία είχε ανακοινώσει καλύτερα αποτελέσματα προσαρμοσμένων εσόδων για έννατο τρίμηνο κατά σειρά, αποτέλεσμα της αυξανόμενης ζήτησης για τα προϊόντα cloud.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID