EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ανατροπή και νίκη για τον ΠΑΟΚ

Σπουδαίο ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-1 της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πίεσε και έχασε ευκαιρίες, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή, λίγο μετά την έναρξη του β' μέρους, που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Αραβίδη.

Ο ΠΑΟΚ δεν το έβαλε κάτω και πίεσε για την ανατροπή την οποία και κατάφερε. Ο Ροντρίγκες απάντησε στο τέρμα των φιλοξενούμενων και ο Αθανασιάδης στο 84ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη εφετινή εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Toύντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Σάμπο (46' Κάτσε), Τζιόλης, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59' Μπερμπάτοβ), Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (89' Μαλεζάς).

ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Ανάκογλου (76' Πλατέλλας), Βάργκας (56' Μπαρμπόζα), Μπουονανότε (67' Μάνταλος), Αραβίδης.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID