EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μηνύουν οδηγό που προσπάθησε να μεταφέρει μετανάστες εν μέσω καταιγίδας

Αντιμέτωπος με το νόμο για αρπαγή λεωφορείου βρίσκεται ένας οδηγός λεωφορείων ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής προσπάθησε να μεταφέρει με λεωφορείο της ΟΣΥ πρόσφυγες από την πλατεία Βικτωρίας σε χώρο προστατευμένο από την καταιγίδα που μαινόταν εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο οδηγός, οι προϊστάμενοί του αρνήθηκαν να δώσουν το πράσινο φως για τη μεταφορά παρά το γεγονός ότι από τις 26 του μήνα υπήρχε σχετική εντολή από το υπουργείο Υποδομών ενώ γλίτωσε τη σύλληψη μόνο και μόνο γιατί στο σημείο βρέθηκε τα ξημερώματα ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, που ενημερώθηκε από εργαζομένους της ΟΣΥ. 
Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, «αυτές οι πρακτικές πρέπει να σταματήσουν. Δεν είναι εικόνα αστυνομικοί να κατεβάζουν από το λεωφορείο γονείς με βρέφη στην αγκαλιά».
Στο μεταξύ, τουλάχιστον 700 μετανάστες, κυρίως Αφγανοί, παραμένουν και σήμερα Δευτέρα στην πλατεία Βικτωρίας, παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα περίπου 10 αστικά λεωφορεία μετέφεραν όσους βρίσκονταν στην πλατεία στο κλειστό κτίριο του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο. 

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID