EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κατάθεση - βόμβα Φαλτσιανί για ελλιπή στοιχεία στη λίστα Λαγκάρντ

Κατάθεση-βόμβα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έδωσε σε τέσσερις εισαγγελείς που μετέβησαν στο Παρίσι ο Ερβέ Φαλτσιανί. Ο υπάλληλος της HSBC που αποκάλυψε τη γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ, κατέθετε επί τέσσερις ώρες στους εισαγγελείς και φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αυτή την εξέλιξη, θα αξιολογηθούν οι δικαιούχοι των υπεράκτιων εταιρειών οι οποίοι πλέον με ονοματεπώνυμο είναι στη διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το vima.gr, παρόντες στην εξέταση Φαλτσιανί ήταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ.Ηλίας Ζαγοραίος, και οι τρεις εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση Παπασταύρου - Μεταξά κυρία Ελένη Τουλουπάκη και κκ. Χρήστος Τζούρας, Γιώργος Καλούδης.

Σε δηλώσεις του στο vima.gr, ο Φαλτσιανί δήλωσε ότι η λίστα που έφτασε στην Ελλάδα, περιέχει ελάχιστα στοιχεία από αυτά που πραγματικά υπάρχουν:

Πρέπει να βοηθήσουμε να αποκαλυφθούν όλα. Έδωσα ένα πρώτο δείγμα όλων των στοιχείων που έχω. Έδωσα όλα τα στοιχεία, νομίζω ότι βοήθησα πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Η λίστα που έφτασε στη χώρα σας είχε ελάχιστα στοιχεία από αυτά που πραγματικά υπάρχουν.


πηγη







ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID