EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Με το… παλιό ημερολόγιο η «Αγιά Σοφιά» – Δεκτό το αίτημα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας να καθυστερήσει η άδεια ανέργεσης για το γήπεδο της ΑΕΚ

Νέο εμπόδιο στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, βάζει η απόφαση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης να παρατείνει τη διαβούλευση για τα περιβαλλοντικά σχέδια κατά 45 εργάσιμες ημέρες.

Το αίτημα υπέβαλε στο αρμόδιο υπουργείο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος εξακολουθεί να εκφράζει έτσι την αντίθεσή του στην κατασκευή του γηπέδου.

Το υπουργείο ΠΑΠΕΝ παρέτεινε συγκεκριμένα τη διαδικασία, εκτιμώντας ότι μεσολάβησε το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών και γι’ αυτό τον λόγο δεν πρόλαβαν να συνταχθούν οι θέσεις του Δήμου πάνω στο ζήτημα. Έτσι, εάν δεν παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να εκδοθεί οικοδομική άδεια, βάσει της οποίας θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID