EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει από το λήθαργο!

 Του Παναγιώτη Τραιανού

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να "ξυπνήσει" από τον λήθαργο. Πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει και να αντιδράσει σωστά. Να επιχειρήσει, αν...
όχι να ακυρώσει τα σχέδια του Βερολίνου, τουλάχιστον να τα δυσχεράνει το δυνατόν.
Οι επιλογές του είναι ελάχιστες, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι εκλογές θα γίνουν από τον "δημοκράτη" Alexis με λίστα. Ούτε καν την επιλογή να "σπρώξει" ο λαός νέους ανθρώπους στη Βουλή δεν έχει. Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ψηφίσει Μνημόνια και είναι άγνωστοι στη γερμανική πρεσβεία...


Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη "φθορά" από διαπλοκές τής εξουσίας. Ανθρώπους, οι οποίοι αποκλείεται να βρίσκονται σε λίστες Siemens, Goldman Sachs κλπ. Ανθρώπους, που, ακόμα κι αν δεν είναι "καθαροί", τουλάχιστον θα είναι άγνωστοι για τους Γερμανούς εκβιαστές. Με μια Βουλή με Πρωθυπουργό τον Μεϊμαράκη - επικεφαλής μιας Κυβέρνησης Γεωργιάδηδων και Λοβέρδων - και με αξιωματική αντιπολίτευση έναν ιδιόκτητο από τον Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ, έχει "τελειώσει" για πάντα το ελληνικό κράτος. Ο έλεγχος αυτής της Βουλής θα βρίσκεται μόνιμα στα χέρια τής γερμανικής πρεσβείας. Της πρεσβείας που έτσι κι αλλιώς ελέγχει τα "τζάκια" των παλιών δωσίλογων και θα ελέγχει επίσης ένα σώμα της Βουλής, το οποίο στο σύνολό του έχει ψηφίσει τα Μνημόνια και άρα υποχρεούται να τα στηρίξει με κάθε τρόπο. Με κυβέρνηση το "μαγαζί" τού χοντρού της Ραφήνας και αντιπολίτευση το "μαγαζί" τού Alexis, η Γερμανία θα έχει κερδίσει έναν πόλεμο, χωρίς να έχει ρίξει ούτε μία "τουφεκιά".

Γι' αυτόν τον λόγο θεωρεί η Μέρκελ ότι οι εκλογές, που προκήρυξε ο Τσίπρας, είναι μέρος τής λύσης του προβλήματος. Τής λύσης, όμως, που συμφέρει τους Γερμανούς και όχι τον ελληνικό λαό. Της λύσης, που συμφέρει την Goldman Sachs, την Siemens και βέβαια τον Γεωργίου, τον Στουρνάρα, τον Βουρλούμη, τον Σκαρπέλη, τον Τσαμάζ και τα άλλα "παιδιά" των "Χριστοφοράκων" και των Κοκκάληδων. Θα ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός, ο οποίος εξυπηρετεί τους Καραμανλήδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Σαμαράδες. Όλη η "χλαπάτσα" τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί από μια Κυβέρνηση-Μεϊμαράκη με υπουργούς Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και Λοβέρδους. Όλη η "χλαπάτσα" τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί με μια αντιπολίτευση που θα ασκεί το ιδιόκτητο κόμμα τού Τσίπρα. Του νέου "παπατζή" τής πολιτικής, εφόσον κάνει την "καριέρα" τού "γέρου της Δημοκρατίας".

Ολόκληρη η ελληνική Βουλή υπό την απόλυτη ομηρία τους. Απόλυτα εκβιάσιμοι οι πάντες. Απόλυτα σίγουροι οι Γερμανοί πως οι Έλληνες πολιτικοί τού μέλλοντος δεν θα διεκδικήσουν ποτέ το δίκιο τής χώρας. Ότι δεν θα οδηγήσουν σε καταδίκες τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες διέφθειραν τους πάντες και μας οδήγησαν στην καταστροφή. Ότι δεν θα οδηγήσουν τη Γερμανία σε δικαστήρια, προκειμένου να καταβάλει τα οφειλόμενα στον ελληνικό λαό. Ότι δεν θα ψάξουν να βρουν ευθύνες για τα Μνημόνια, εφόσον οι προδότες θα είναι αυτοί οι οποίοι θα τα εφαρμόζουν. Σε αυτό το παιχνίδι τού "μαντρώματος" του πολιτικού προσωπικού τούς είναι απαραίτητοι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Χωρίς αυτούς τους φασίστες δεν θα υπάρξει περίπτωση να υπάρξει η σωτήρια για τους δωσίλογους Κυβέρνηση Μεϊμαράκη, η οποία θα αναλάβει την πιο βρόμικη δουλειά τής Μεταπολίτευσης.

Το μόνο που απομένει είναι αυτό το οποίο προτείνουμε. Εκεί όπου πατάει "φρένο" το σύστημα, ο λαός να πατήσει "γκάζι". Τώρα που θέλει το σύστημα να βγάλει τον Τσίπρα από το "παιχνίδι" για να τον "σώσει", να τον αναγκάσει ο λαός να μείνει μέσα και να "καεί". Κάποτε ο Τσίπρας είχε απειλήσει τους εχθρούς του ότι θα τους ταράξει στη νομιμότητα. Τώρα εμείς πρέπει να τον ταράξουμε στην "πρωθυπουργία". Μόνο με ελικόπτερο πρέπει να μπορεί να φύγει από το Μαξίμου και όχι με την ψήφο μας. Απλά πράγματα. Πρέπει ο λαός να τοποθετήσει στα χέρια του όλη τη δύναμη του "ΟΧΙ", όπως τοποθετείται μια βόμβα στα χέρια κάποιου ομήρου. Ομήρου, όμως, στη διάθεση του λαού.

Ο Τσίπρας πρέπει να έχει μόνον δύο επιλογές στα χέρια του. Είτε θα φύγει από το Μαξίμου με ελικόπτερο - και άρα ως εχθρός τού λαού - είτε θα βγει από την πόρτα, για να ακυρώσει το Μνημόνιο ως εχθρός των Γερμανών. Η "βόμβα" τής πρωθυπουργίας τού "ΟΧΙ" είτε θα σκάσει στα χέρια του για να τον καταστρέψει είτε θα πεταχτεί στην πλευρά των Γερμανών για να τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Τσίπρας είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει, γιατί είναι αυτός ο οποίος το έχει υπογράψει και είναι ο ίδιος που έχει πάρει εντολή να το ακυρώσει από το ΟΧΙ τού λαού.

Μέχρι τότε θα πρέπει να μείνει εκεί όπου βολεύει τον λαό να βρίσκεται και είναι στο "παγιδευμένο" μέγαρο Μαξίμου. Όπως τον κάναμε να κλάψει, όταν μας ζήτησε "ΟΧΙ" και του το δώσαμε, έτσι πρέπει να τον ξαναψηφίσουμε τώρα που μας το ζητάει και πάλι, χωρίς να το θέλει πραγματικά. Πρέπει να μείνει εκεί μέχρι να πει τον Δεσπότη Παναγιώτη. Θα πρέπει να μείνει εκεί ως ο πιο άχρηστος ηγέτης τής ελληνικής ιστορίας. Αυτός, που κατά δική του δήλωση πήγε σε μια μάχη και την έχασε, γιατί στην καλύτερη περίπτωση πήγε "αδιάβαστος", υποτιμώντας τη δύναμη των αντιπάλων του. Αυτός, που γι' αυτήν την ηλιθιότητά του όχι μόνον δεν ψάχνει έναν βόθρο να βουτήξει, αλλά ζητάει ξανά την ψήφο του λαού. Έχει το θράσος μάλιστα να ισχυρίζεται ότι τον γλίτωσε και από "εμφύλιο" πόλεμο.

Σε έναν κόσμο, ο οποίος σύντομα θα φτάσει στα όριά του - και πέρα απ' αυτά - , θα πρέπει ο Τσίπρας να είναι αυτός ο οποίος θα τον αντιμετωπίσει, γιατί αυτός τον έφτασε στο σημείο αυτό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ο Τσίπρας να βρεθεί απέναντι στον εξοργισμένο κόσμο, ο οποίος εξαιτίας του δεν θα μπορεί πλέον να επιβιώσει. Θεωρούμε βέβαιο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ και πρέπει να τον καθηλώσουμε στη θέση του, μέχρι να έρθει σε σύγκρουση είτε με τον λαό είτε με τα αφεντικά του. Ο νέος "Γεώργιος Παπανδρέου" πρέπει να εγκλωβιστεί στο Μαξίμου πριν εξελιχθεί το σχέδιο διαφυγής και "δραπετεύσει" για πάντα. Πρέπει να τιμωρήσουμε σκληρά τον μεγαλύτερο παπατζή τής Μεταπολίτευσης.

Μετά τη στάση του και την "στροφή" 180ο στις διαπραγματεύσεις, δεν μπορούμε να τον δούμε ως αθώο σε καμία περίπτωση. Με κίνδυνο της ζωής του έδωσε στους δανειστές μια υπογραφή αξίας 300 δισεκατομμυρίων ευρώ και εξασφάλισε άπαξ την ατιμωρησία στους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους δωσίλογους. Τέτοιες υπογραφές μόνον οι βλάκες μοιράζουν τζάμπα και ο Τσίπρας δεν φαίνεται τέτοιος. Ειδικά ο Τσίπρας με το βεβαρημένο παρελθόν "εξ απαλών ονύχων". Ένας γιος χουντικών, ο οποίος στα δεκαέξι του παρίστανε τον κομμουνιστή και έκανε deals - πίσω από την πλάτη των συναγωνιστών του - με την Παναγιωταρέα για την προσωπική του ανάδειξη.

Αυτός ο παιδιόθεν αδίστακτος άνθρωπος στα σαράντα του - και χωρίς να έχει εργαστεί ΠΟΤΕ εξαιτίας των "κόλπων" του - , γιατί να μην "πουλήσει" κρίσιμες διαπραγματεύσεις, για να γίνει και ΠΛΟΥΣΙΟΣ; Όταν είσαι τέτοιος άνθρωπος και με μια "κωλοτούμπα" μπορείς να εξασφαλίσεις και τα τρισέγγονά σου, θα την κάνεις ακόμα κι αν χρειαστεί να "πουλήσεις" έναν λαό. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αγνοήσεις ένα ολόκληρο Δημοψήφισμα, που είχες την ατυχή έμπνευση να προκαλέσεις, ώστε να δημιουργήσεις "άλλοθι"....


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID