EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΤΗΝ ΞΕ-ΚΟΥΡΔΙΣΑΝ! Νέα χτυπήματα του PKK

Στις 16:30 σήμερα το απόγευμα μέλη του αυτονομιστικού Εργατικού Κουρδικού Κόμματος επιτέθηκαν με εκτοξευτές πυραύλων σε αστυνομικό σταθμό στην περιοχή της Τουντσελί.

Η επίθεση έγινε στο σταθμό της χωροφυλακής ‘Çiçekli’ που απέχει 20 χιλιόμετρα από την αστυνομική διεύθυνση της επαρχίας.

Οι ρουκέτες που ρίχτηκαν έπεσαν επάνω στον πυροσβεστικό σταθμό που βρίσκεται στο αύλειο χώρο του αστυνομικού σταθμού.

Ακολούθησε μάχη που κράτησε 15 λεπτά, χωρίς να σημειωθούν θάνατοι ή τραυματισμοί, σημειώνει το δημοσίευμα.
 
Βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε σιδηροδρομικό δίκτυο της ανατολικής Τουρκίας εξερράγη τη στιγμή διέλευσης επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Το περιστατικό έγινε σε στοά στην περιοχή της Erzincan στην ανατολική Τουρκία, την Κυριακή.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η έκρηξη σημειώθηκε στις 2:45 μ.μ., μόλις το τρένο περνούσε μέσα από τη στοά, όπου είχε τοποθετηθεί η βόμβα, με αποτέλεσμα να εκτροχιασθεί και να τραυματισθούν ορισμένοι επιβάτες, ενώ τα αυτοκίνητα τα οποία μετέφερε έπαθαν σοβαρές ζημιές.

Μετά την καταγγελία της βομβιστικής επίθεσης, οι δυνάμεις ασφαλείας που υποπτεύονται ότι είναι αυτονομιστές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος, άρχισαν ελέγχους στην περιοχή.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID