EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! Στάση πληρωμών μέχρι τον Νοέμβριο θα κάνει το Δημόσιο

Με σημαντική καθυστέρηση λόγω των εκλογών και της υπηρεσιακής κυβέρνησης αναμένεται να εκταμιευθούν τα 2+1 δισ. ευρώ της υποδόσης του δανείου της συμφωνίας, που λαμβάνονταν το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και θα διατίθεντο και για την εξόφληση οφειλών του Δημοσίου.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά», η καταβολή τους συναρτάται με τη νομοθετική ή και την έκδοση υπουργικών αποφάσεων για πλειάδα προαπαιτούμενων του Μνημονίου και κοινοτικοί αξιωματούχοι μεταθέτουν την εκταμίευση για τον Νοέμβριο.

Παράλληλα «παγώνουν» και τα 500 εκατ. ευρώ, τα οποία έλαβε η χώρα σε ρευστό με την α’ δόση, ώστε το κράτος να αποπληρώσει τον Σεπτέμβριο μέρος των υποχρεώσεων του σε προμηθευτές, με αποτέλεσμα η αγορά να συνεχίζει να κινείται χωρίς ρευστότητα.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID