EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα "κάναν πάνω τους" οι δημοσιογράφοι του MEGA - Ο κόσμος τους διώχνει ακόμη και στα βόρεια προάστια

Ποιος είδε την λαϊκή απαίτηση για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια και δεν φοβήθηκε.

Στο MEGA σίγουρα πάντως «τα κάναν πάνω τους» και μετά τα live «ξεμπροστιάσματα» στις λαϊκές γειτονιές τις Καλλιθέας και Νέας Ιωνίας, αποφάσισαν να πάνε στα πιο ασφαλή βόρεια προάστια και επισκέφτηκαν τις ουρές έξω από τις τράπεζες των Βριλησσίων... του κάκου όμως

Νέο «ξεμπρόστιασμα» κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του MEGA έξω από τραπεζικό υποκατάστημα στην «ασφαλή ζώνη» των Βριλησσίων.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, και ενώ ο δημοσιογράφος «κατέγραφε με «αντικειμενικότητα τα γεγονότα», ένας ποδηλάτης τον πλησιάζει και του βροντοφωνάζει: «ΌΧΙ όλοι, φίλε. ΌΧΙ όλοι, φυσικά».

Ο δημοσιογράφος συνεχίζει το ρεπορτάζ του, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, άλλος ένας πολίτης πλησιάζει τον τηλεοπτικό φακό και κλείνει το πλάνο


           



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID