EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο πρώτος πρωθυπουργός που λύγισε και αποχώρησε από τη Σύνοδο [εικόνα]

Σε διαπραγμάτευση θρίλερ εξελίχθηκε η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης που ξεκίνησε χθες στις 4 το απόγευμα και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. 

Δημοσιογράφοι κοιμούνται… όπου βρουν για λίγο προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να καλύψουν τη Σύνοδο, ενώ για ένα δίωρο ύπνο πήγε και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. 

Οι πρωθυπουργοί των χωρών μελών της Ευρωζώνης όλη τη νύχτα είτε κάθονταν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, είτε περιφέρονταν στους διαδρόμους του κτιρίου ενώ Τσίπρας, Μέρκελ, Ολάντ και Τουσκ διαπραγματεύονταν στις τετραμερείς. 

Ο πρώτος που φαίνεται να… λύγισε και να αποχώρησε από το τραπέζι της διαπραγμάτευσης είναι ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας ο οποίος δήλωσε ότι ναι μεν μένουν κάποια ζητήματα ανοιχτά, αλλά πρέπει να φύγει. Ανέφερε μάλιστα, ότι την Σλοβενία θα εκπροσωπήσει από εδώ και στο εξής στη Σύνοδο Κορυφής ο Oλλανδός πρωθυπουργός Ρούτε. 

                     



Μετά τον Σλοβένο, πάντως, αποχώρησε και η πρωθυπουργός της Λιθουανίας λέγοντας ότι σε λίγο ολοκληρώνεται η Σύνοδος. 










ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID