EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ellinair: 28 προορισμοί στο εξωτερικό και πτήσεις σε Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Ζάκυνθο

Με νέες συνδέσεις σε 28 προορισμούς του εξωτερικού και πέντε του εσωτερικού, η αεροπορική εταιρία Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη, βάζει νέα δεδομένα στον αεροπορικό χάρτη.

Ηταν το 2013 όταν διαπιστώθηκε η ανάγκη ίδρυσης αεροπορικής εταιρίας για τη μεταφορά των πελατών του Ομίλου που ξεπερνούν τις 400.000 ετησίως, και το Φεβρουάριο του 2014 προσγειώθηκε στο «Μακεδονία» η πρώτη πτήση της Ellinair.

«Στόχος και όραμα της εταιρίας είναι να γίνει η βασική περιφερειακή αεροπορική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη», είπε ο εμπορικός διευθυντής της Ellinair, Σταύρος Δαλιάκας, στην παρουσίαση της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οπως ανέφερε ο κ. Δαλιάκας, η δραστηριότητα του Ομίλου Μουζενίδη, η οποία ξεκίνησε εδώ και 20 χρόνια, δεν περιορίζεται μονάχα στον τουρισμό, αλλά περιλαμβάνει ένα σύνολο δράσεων (ιατρική βοήθεια, συνέδρια, τεχνική εταιρία και πωλήσεις ακινήτων, εταιρία σεκιούριτι κ.ά.) ενισχύοντας παράλληλα την εθνική οικονομία. Ο δε κύκλος εργασιών για το 2014 υπερέβη τα 200 εκατ. ευρώ.



Στο πλαίσιο της παρουσίασης της αεροπορικής εταιρίας, το εγκώμιο του ιδρυτή του ομίλου, Μπόρις Μουζενίδη, έπλεξε τόσο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, όσο και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Εγινε πράξη το όραμα ενός ανθρώπου που απέδειξε ότι έχει στην ψυχή του την Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την ελληνική οικονομία», είπε ο κ. Τζιτζικώστας προσθέτοντας ότι ως ΠΚΜ θα θεσμοθετήσουν ετήσιες βραβεύσεις επιχειρηματιών που προσφέρουν στην οικονομία της χώρας «και ο πρώτος επιχειρηματίας που θα βραβεύσουμε θα είναι ο Μπόρις Μουζενίδης», συμπλήρωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης είπε χαρακτηριστικά για τον κ. Μουζενίδη «μακάρι να είχαμε κάνα δυο ακόμη επιχειρηματίες στην πόλη σαν αυτόν», αφήνοντας αιχμές ότι η Ελλάδα είναι χώρα εχθρική προς τις ιδιωτικές επενδύσεις.

28 προορισμοί στο εξωτερικό και 5 νησιά
Με δυο ιδιόκτητα αεροσκάφη τύπου RJ85/96 θέσεων, ένα Airbus 319/144 θέσεων που θα ενταχθεί στο στόλο με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης στα μέσα Ιουνίου και δυο ναυλωμένα Boeing 737/300 148 θέσεων για την καλοκαιρινή περίοδο, ο στόλος της Ellinair με τα περίπου 100 άτομα προσωπικό – ιπτάμενο και τεχνικό- θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 28 προορισμούς του εξωτερικού, σε Ρωσία, Ουκρανία, Λετονία, Καζακστάν, Γεωργία.

Επιπρόσθετα, από 15 Ιουνίου, στο πτητικό πρόγραμμα της Ellinair προστίθενται και πέντε προορισμοί του εσωτερικού, η Σαντορίνη και η Μύκονος από 5 φορές την εβδομάδα, το Ηράκλειο 4 φορές την εβδομάδα, η Ρόδος 3 φορές την εβδομάδα και η Ζάκυνθος 2 φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα διαρκέσουν ώς τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στις σκέψεις των στελεχών της εταιρίας είναι η επέκταση των συνδέσεων σε προορισμούς όπως το Ηράκλειο. Παράλληλα εξετάζεται σοβαρά και η προσθήκη πτήσης στο Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Τέλος, από την Αθήνα προστίθενται προορισμοί προς Σαντορίνη, Μύκονο και Ηράκλειο.


Πηγή:agelioforos.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID