EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κατάλαβες τωρα τι εννοούσε το μαύρο μέτωπο όταν έλεγε στην κυβέρνηση να υπογράψει «με κάθε τίμημα»;

Το μαύρο μέτωπο διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση οτι η κυβερνηση έπρεπε να υπογράψει πασει θυσία και αυτό θα στήριζε.

Σήμερα καταλάβαμε τι εννοούσαν. Και οι μάσκες έπεσαν. Οι μπολσεβίκοι του μνημονίου απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι είναι άβουλοι νταραβεριτζήδες, άσχετοι με την ελεύθερη, αστική οικονομία, μια πραγματική μάστιγα για την Ελλάδα.

Δηλαδή τα δηθεν αστικά, «κεντρώα» κόμματα ήταν έτοιμα να προσυπογράψουν αύξηση του ΦΠΑ στις ΔΕΚΟ, ένα μέτρο που θα έβαζε φωτιά στο κόστος καθε παραγωγικής και μεταπρατικής δραστηριότητας της οικονομίας. Ένα μέτρο απόλυτα υφεσιακό που μόνον ο Τσαουσέσκου θα μπορούσε να επιβάλλει, οπως άλλωστε και το σωτήριο μνημόνιο. Άθλιοι, απαίδευτοι, κατά συρροήν τεμπέληδες, πραγματικά παράσιτα στον εθνικό κορμό. Μα έκαναν και ότι δόλιο μπορούσαν για να οδηγήσουν την Ελλάδα σε ασφυξία ώστε να πάει γονατισμένη και να υπογράψει άνευ όρων.
Ευτυχώς που η παρούσα κυβέρνηση, αν και αριστερή, απέδειξε ότι διαθέτει αντανακλαστικά και αποφασιστικότητα να προασπίσει την εθνική αστική τάξη που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελεύθερης, αλλά και υπεύθυνης οικονομίας.

Η κυβέρνηση λοιπον οφείλει να εξακολουθήσει την ανυποχώρητη στάση έναντι όσων λειτουργούν εις βάρος του Εθνικού κορμού. Σε αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να επανεξετάσει την πρόταση μας για αναδρομική φορολόγηση όλων των εμβασμάτων εξωτερικού σε επίπεδο ισοζυγίου καταθέσεων, της τελευταίας πενταετίας. Να γινει σαφές οτι όποιος στηρίζει την Ελλάδα, θα λαμβάνει την στήριξη του κράτους. Όποιος εμπιστεύεται ανθέλληνες εκβιαστές, δυστυχώς θα πληρώνει.
 

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID