EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκατοντάδες σφαίρες και σακούλες με εκρηκτικά κατά του Αρχηγείου Αστυνομίας του Τέξας

Επίθεση από άγνωστο αριθμό ενόπλων δέχθηκε στις 13:30 ώρα Ελλάδας (05:30 τοπική) το αρχηγείο της Αστυνομίας στο Ντάλας του Τέξας.

Τα άτομα προσέγγισαν το κτίριο και μετά από έναν καταιγισμό πυρών, κατά οποίους τραυματίστηκαν δυο αξιωματικοί, κατάφεραν να διαφύγουν με θωρακισμένο βαν ενώ ταυτόχρονα, πολλές σακούλες με εκρηκτικά βρέθηκαν στον χώρο, δυο εκ των οποίων εξερράγησαν.




Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για 200 περίπου πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, David Brown, μάρτυρες έκαναν λόγο για τέσσερις υπόπτους οι οποίοι ξεκίνησαν την επίθεση, συμπληρώνοντας ωστόσο πως ο αριθμός δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Κατά τον ίδιο, ένας ύποπτος εγκατέλειψε την επίθεση διαφεύγοντας με κάποιο όχημα της αστυνομίας.

Αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη με δεκάδες περιπολικά αλλά και ελικόπτερα να έχουν καταφέρει τελικά να εντοπίσουν το συγκεκριμένο θωρακισμένο βαν στο Hutchins, περί τα 14 χλμ από το Ντάλας, ενώ οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων επιχειρούν να διαπραγματευτούν με το άτομο που βρίσκεται μέσα και φέρεται να είναι τραυματισμένο.




Μετά από πυροβολισμούς το όχημα έχει ακινητοποιηθεί ενώ οι αξιωματικοί αναφέρουν πως έχει στις πόρτες του πακτωμένα όπλα έτοιμα για μάχη.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, ο άνδρας λέγεται James Boulware, έχει παρελθόν με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, ισχυρίζεται πως η Αστυνομία του πήρε το παιδί και αρνείται κάθε διαπραγμάτευση απειλώντας ταυτόχρονα να ανατινάξει το όχημα και όσους επιχειρήσουν να τον πλησιάσουν.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID