EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο «φιλέλληνας» αλκοόλας αρνήθηκε τηλεφώνημα του Τσίπρα όταν ο Πούτιν απάντησε άμεσα !

«Ο πρόεδρος της Κομισιόν αρνήθηκε να δεχτεί τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επειδή η Αθήνα δεν έχει ακόμη αποστείλει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις, όπως είχε δεσμευθεί, με προθεσμία την περασμένη Πέμπτη», μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία για τις 11 το πρωί του Σαββάτου (12 ώρα Ελλάδας) με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ωστόσο, ο πρόεδρος τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν το δέχθηκε.

Το Reuters αναφέρει ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα επειδή δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις και οι προτάσεις, τις οποίες η ελληνική πλευρά υποσχέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ότι θα στείλει την Πέμπτη δεν έχουν φτάσει ακόμη.

«Δεν έχει υπάρξει καμία νέα εξέλιξη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε», ανέφερε στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID