EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μακελειό σε ξενοδοχείο της Κρήτης μετά από εισβολή ληστών με καλάσνικοφ εν μέσω μαθητικής εκδήλωσης

Σκηνές πανικού και αλλοφροσύνης επικράτησαν σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κρήτης όταν ξαφνικά οι πελάτες, πολλοί από αυτούς μαθητές Λυκείου, βρέθηκαν ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά που αντάλλασσαν αστυνομικοί με κακοποιούς οι οποίοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι, ο ένας από αυτούς να σε κρίσιμη κατάσταση.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδι της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Creta Maris» της περιοχής Χερσονήσου όταν τρεις άνδρες με καλάσνικοφ στα χέρια και καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν στον χώρο προφανώς για να επιχειρήσουν ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της μεγάλης τουριστικής μονάδας.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους κουκουλοφόρους να καλούν τον κόσμο να πέσει κάτω, ενώ ο χώρος του ξενοδοχείου μετατράπηκε σε ένα κανονικό πεδίο μάχης με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αμέσως άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις δράστες έχουν τραυματιστεί, ο ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

Να σημειωθεί ότι την ώρα του περιστατικού, βρισκόταν σε εξέλιξη μαθητική εκδήλωση στον χώρο του μπαρ.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID