EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αυτοκτόνησε (;) στέλεχος της SIEMENS της εποχής του αμαρτωλού C4I

Στον 61χρονο Κ.Π., χαμηλόβαθμο στέλεχος της Siemens που την περίοδο 2007-2008 είχε απασχοληθεί στον τομέα  συντήρησης του C4I ανήκει, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το πτώμα το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση το βράδυ της Κυριακής σε ερημική τοποθεσία…
στους πρόποδες του Υμηττού στη Γλυφάδα.

Τη σορό εντόπισε περίοικος που έκανε στο σημείο τον περίπατό της. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το πτώμα βρισκόταν μπρούμυτα στο έδαφος και από κάτω του βρέθηκε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος των 8mm και δύο πλαστικοποιημένα ιδιόχειρα σημειώματα. Στο ένα φέρεται να είχε καταγράψει τα τηλέφωνα των οικείων του για να ειδοποιηθούν και να ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, επιγραμματικά, (κυρίως οικονομικούς), ενώ στο δεύτερο έγραφε πως προμηθεύτηκε το πιστόλι από την «μαύρη αγορά» στην Ομόνοια και ότι αυτός που του το πούλησε του είπε πως είναι «καθαρό» και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Στα ρούχα του άνδρα βρέθηκε και η ταυτότητά του. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τους οικείους του νεκρού, ώστε να υπάρξει αναγνώριση και ταυτοποίηση ότι πρόκειται για τον άνθρωπό τους, για τον οποίο δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση…

Η αστυνομία διερευνά τη φερόμενη ως αυτοχειρία. Με βάση τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής ο άνδρας είχε πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας το 2008, καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, εξαιτίας προσωπικών του οφειλών και οικονομικών προβλημάτων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε κατηγορηθεί για κάτι στην υπόθεση της Siemens.
 
 
 
 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID