EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναζωπυρώνει τις φήμες για την επιστροφή του Sex and the City – Η 3η ταινία στις οθόνες μας;

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τους τελευταίους μήνες «παίζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την προοπτική μιας τρίτης ταινίας του Sex and the City, γεγονός που έχει δώσει τεράστια χαρά στους θαυμαστές των περιπετειών της Κάρι, της Σαμάνθα, της Σάρλοτ και της Μιράντα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους 1.400.000 ακολούθους της στο Instagram, μια φωτογραφία που θύμιζε πάρα πολύ την τηλεοπτική Κάρι Μπράτσο, κρατώντας μία σακούλα των Bloomingdale's, που έχει συνδεθεί με την ταινία. Αλλά αυτό που ήταν ακόμα πιο… ύποπτο ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που έλεγε: «Λοιπόν, η γάτα πιάστηκε στη (μικρή καφέ) τσάντα. Ως συνήθως, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε λεπτομέρεια, όταν μπορούμε... Γιατί είμαστε κάτω από αυστηρή επιτήρηση».

Το «Sex and the City 2», το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους το 2010, ήταν μια εμπορική αποτυχία και για τους περισσότερους σήμανε το τέλος της κινηματογραφικής εκδοχής της σειράς που έγραψε ιστορία. Αλλά αυτό είναι το Χόλιγουντ. Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάται η ικανότητα του για την εκμετάλλευση ενός αναγνωρίσιμου προϊόντος.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ που έγραψε και σκηνοθέτησε τις δύο ταινίες δήλωσε στο περιοδικό Entertainment Weekly: «Η Σάρα Τζέσικα ξέρει ότι έχω μία ακόμα ιστορία να πω και ότι αυτή θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο».

Αναμένουμε λοιπόν και ελπίζουμε οι φήμες να βγουν αληθινές.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID