EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Cine πρόταση - Προτείνουμε «Η Χώρα του Αύριο» (Tomorrowland: A World Beyond - 2015) του Μπραντ Μπερντ (Η.Π.Α.)

«Η Χώρα του Αύριο» (Tomorrowland: A World Beyond - 2015) του Μπραντ Μπερντ (Η.Π.Α.)

Μία έξυπνη και αισιόδοξη έφηβη (Μπριτ Ρόμπερτσον) με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις, γνωρίζει κάτω υπό περίεργες συνθήκες, ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη (Τζορτζ Κλούνεϊ). Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού μέρους, χαμένου κάπου στον χώρο και στον χρόνο, που ακούει στο όνομα "Η Χώρα του Αύριο" (Tomorrowland). Αυτό που καλούνται να κάνουν, θα αλλάξει τους ίδιους, αλλά και τον κόσμο για πάντα.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, Μπραντ Μπερντ
(The Incredibles - 2004, Ratatouille - 2007), τέσσερα χρόνια μετά το "Mission: Impossible - Ghost Protocol", επιστρέφει με τη νέα του δημιουργία. Με οδηγό το έξυπνο σενάριο του ταλαντούχου Damon Lindelof (Lost TV Series 2004–2010, Prometheus - 2012), με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, περιπέτειας αλλά και με την υπογραφή της Disney, το "Tomorrowland" αποτελεί το blockbuster φιλμ της κινηματογραφικής εβδομάδας, αλλά παράλληλα και μία αξιόλογη πρόταση, για τους λάτρεις του είδους.

Μία φαντασμαγορική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, δράση και εκπλήξεις με εντυπωσιακά σκηνικά, καθώς το φιλμ διαδραματίζεται σ' ένα παραμυθένιο παράλληλο σύμπαν, όπου εκτός από τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Μπριτ Ρόμπερτσον (Under the Dome TV Series), στο καστ συναντάμε επίσης τους: Τζούντι Γκριρ, Κάθριν Χαν, Κρις Μπάουερ, Ράφι Κάσιντι και τον Χιου Λόρι (House M.D. TV Series - 2004–2012).


         



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID