EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η Γιουβέντους στον τελικό του Champions League!

Η Γιουβέντους έμεινε όρθια στη Μαδρίτη, πήρε σκορ πρόκρισης (1-1) και επιστρέφει σε τελικό Champions League, εκεί που στις 6 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει στο Βερολίνο τη Μπαρτσελόνα.

H Ρεάλ άρχισε δυνατά την αναμέτρηση, πίεσε τους Ιταλούς, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και τελικά λυτρώθηκε στο 23ο λεπτό. Ο Χάμες Ροντρίγκες κέρδισε πέναλτι από τον Κιελίνι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο -που λίγο νωρίτερα έχασε ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ να κερδίσει τον Μπουφόν- ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, φτάνοντας στο επιθυμητό 1-0 που τους έδινε την πρόκριση για τον τελικό της 6ης Ιουνίου.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους αντέδρασε, πήρε τα πάνω της κι άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει με αξιώσεις, ενώ στο 57ο λεπτό πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μοράτα, ο οποίος είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Τορίνο. Η Ρεάλ προσπάθησε να απαντήσει, ανέβασε την απόδοσή της, αλλά και η Γιουβέντους ήταν επικίνδυνη στο κενό χώρο, δημιουργώντας προβλήματα στον Κασίγιας. Το 1-1 δεν άλλαξε και η Γηραιά Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου -και μαθηματικά πρωταθλήτρια στην Ιταλία- πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID