EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Υπό την εποπτεία των Αρχών έξι παιδόφιλοι

Διευρύνεται ο κατάλογος με τους παιδόφιλους, που έχουν τεθεί κάτω από εποπτεία της αρμόδιας Αρχής, ώστε να μην επαναλάβουν τα ίδια αδικήματα, ούτε και να εργοδοτούνται σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά.

Από τα τρία άτομα που υπήρχαν πρόσφατα, σύντομα θα τεθούν στον σχετικό κατάλογο άλλα τρία, γεγονός που δείχνει και την αύξηση των υποθέσεων. Η Αρχή Εποπτείας που συστάθηκε στη βάση του νέου νόμου, που ψήφισε η Βουλή για πάταξη της παιδοφιλίας, παρακολουθεί την κατάσταση και σύμφωνα με μέλος της, όταν υπάρχει καταδίκη, ζητείται από το δικαστήριο η έγκριση ώστε να τεθεί υπό εποπτεία.

Οι τρεις κατάδικοι, που θα τεθούν τις επόμενες ημέρες υπό εποπτεία, εκτίουν ποινές φυλάκισης. Λειτουργός της Νομικής Υπηρεσίας πήρε έγκριση από τον Γενικό Εισαγγελέα και θα ζητήσει την έκδοση δικαστικού διατάγματος εποπτείας τους, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. «Φιλελεύθερος» της Πρωτομαγιάς




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID