EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σύγκρουση με τις μαφίες τώρα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Το «πρωτάθλημα» που μόλις τέλειωσε είναι το χειρότερο της Ευρώπης , διεφθαρμένο, στημένο και καπελωμένο από τη διαπλοκή συμφερόντων πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων που λειτουργούν σαν μια Μαφία αρπαγής χρημάτων και παραγωγής στηριγμάτων στην εξουσία και στην κοινωνία.
Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο. Πρωταθλητής ο Θρύλος,για τις άλλες θέσεις της ευρώπης θα παίξουν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Αστέρας και Ατρόμητος. Έπεσαν οι Λεβαδειακός, Εργοτέλης, ΟΦΗ και Νίκη , αλλά όλα είναι ανοιχτά καθώς η δικαιοσύνη ερευνά.

Τα οικονομικά μας είναι τα χειρότερα απο πλευράς δανεισμού στην Ευρώπη και μας λένε θα κριθούν όλα στο «Γιούρογκρουπ» στο οποίο θα μας εκπροσωπήσει ο κ. Βαρουφάκης, προς μεγάλη απογοήτευση του Πρετεντέρη, του Σόϊμπλε και άλλων.

Οι Αμερικανοί εκδηλώνουν ήδη ανοιχτά διαφωνία για τον ρωσικό αγωγό και για τη δήλωση Πούτιν ότι είναι έτοιμος να δώσει μερικά δις για μελλοντικά κέρδη.Κυρίως για να μας δελεάσει και κόβοντας τις δόσεις των δανείων,να έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.

Ο υπουργός Π.Λαφαζάνης είπε μετά την συνάντησή του με τον αμερικανό υφυπουργό,απεσταλμένο για τον αγωγό Αμος Χόχστάϊν,ότι δεν μας προσέφερε κανένα αντάλλαγμα.
 

Εκεί θα «παιχτούν» όλα. Να ζήσουμε με σταγόνες μαρτυρίου,όπως επί 5 χρόνια με τη Μαφία εξωτερικού ή να ρισκάρουμε να ψάξουμε αλλού τις σταγόνες με την ελπίδα,ότι μπορεί να βρούμε περισσότερο νερό;

Να έχουμε το σημερινό αρωστημένο καθεστώς στο δήθεν ποδόσφαιρο ή να ρισκάρουμε να μας βγάλουν έξω απο την Ευρώπη με την ελπίδα ότι θα πάψει τόσο ανοιχτή μαφιόζικη δράση;
Εννοείται ότι είμαστε υπέρ εκείνων που λένε να ρισκάρουμε και να πάψει το μαρτύριο της σταγόνας παντού. Ας πάθουμε τα χειρότερα σε αυτή τη γενιά που τα δημιούργησε εν πολλοίς. Φόβος να χαθεί η Ελλάδα από προσώπου γης ΔΕΝ υπάρχει.Στο χειρότερο να γυρίσουμε στη δεκαετία του 1970-1980. 

Πολύ λιγότερα τα χρήματα,πολύ πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρωθυπουργός για το «ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ» και ψυχραιμία. Δεν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου:
Κυβερνητικό Συμβούλιο

1)Στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους Υπουργούς σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα επίπεδα . Ενημέρωση έγινε και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη και τον Αν. Υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευ. Τσακαλώτο.

2)Στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου επιβεβαιώθηκε η θέση της κυβέρνησης για την ανάγκη επίτευξης μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας που θα κινείται στο πλαίσιο της πρόσφατης λαϊκής εντολής.

3)Συζητήθηκε επίσης  η αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup,  στην οποία η ελληνική Κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του ΣΟΕ Γ. Χουλιαράκη.

4)Στη συνεδρίαση αυτή, η ελληνική κυβέρνηση αναμένει να υπάρξει καταγραφή της σημαντικής προόδου που έχει γίνει στις διαπραγματεύσεις καθώς επίσης αναμένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη η πρόθεση των εταίρων και των θεσμών για μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία, στο πλαίσιο τόσο των συμφωνιών όσο και της Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.




πηγη

 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID